Colectia Jobe Jetski 2019

Jobe Jetski – Colectia 2019

Ani de experienta in crearea de costume pentru sporturi nautice de inalta calitate au condus la o gama uimitoare de costume si veste pentru jetski din acest an . Tehnicile revolutionare, cum ar fi D3O, neoprenul full-stretch, costumele preformate si vestele perfect potrivite sunt doar cateva din multele motive ale popularitatii in continua crestere al echipamentului JOBE pentru jetski. Cititi acest articol pentru a afla ce sa purtati pe un jetski.

Siguranta are prioritate!

Nu va mai faceti griji in caz ca se intampla sa cadeti de pe jetski. Vestele Jobe buoyancy aid au toate o flotabilitate minimă de 50 Newton. Toate vestele au, de asemenea, un inel format D pentru atasarea cablului de urgenta.

Vestele Jobe sunt disponibile cu fermoar frontal si catarame sau cu intrare laterala cu catarame pe lateral pentru a preveni ranirea atunci cand se intamplă sa va proptiti in ghidon. Descoperiti toate vestele acum!

JOBE SIDE ENTRY JET
Vesta salvare neopren femei JOBE JET
Vesta salvare neopren barbati JOBE JET

Jobe Jetski – costume care va protejeaza

Un costum trebuie sa va protejeze corpul. Partea inferioara a picioarelor dvs. este zona care are cea mai mare nevoie de protecție, deoarece se loveste adesea de jetski. Protectie este exact ceea ce va ofera jachetele Jobe Toronto si Detroit. Am incorporat panourile D3O care reduc impactul in aceste doua costume de imbracaminte. Toronto Jet Long John 2mm este perfect pentru temperaturi mai calde. Versiunea pentru barbati contine, de asemenea, protectie pentru tibie.

JOBE Toronto Jet Long John Shinprotector
JOBE PORTO JET Long John
JOBE PORTO JET

Cautati un costum mai calduros pentru temperaturi mai reci? Costumul complet Jobe Detroit 3/2mm contine aceleasi panouri de reducere a impactului, dar de aceasta data si pentru umeri si coate!

Jobe Detroit

Jobe Jetski – un echipament Complet

Echipamentul dumneavoastra de jetski este complet numai cu manusile, casca, ochelarii si încaltamintea potrivita.

Adauga un comentariu