Vasla JOBE SUP

Vasla potrivita pentru SUP, considerente de alegere

Vasla este o componenta esentiala pentru navigarea pe o placa SUP. Vasla potrivita va poate imbunatati performanta si poate afecta pozitiv sesiunea SUP. Alegerea vaslei depinde de trei factori de baza: greutate, rigiditate si dimensiunea lamei.

Marime lamei

O lama mai mare asigura mai multa miscare a apei in timp ce una mai mica solicita o frecventa mai mare a vaslirii pentru a deplasa aceeasi cantitate de apa. O lama mai mare inseamna, de asemenea, ca aveti nevoie de mai multa experienta pentru a va mentine pe placa, in timp ce o lama de dimensiuni mai mici este mai usor de manevrat. Vaslele de carbon Jobe au lamele cu cele mai mari dimensiuni si sunt construite cu cele mai recente tehnici de productie pentru a asigura o greutate redusa.

Vasla potrivita pentru SUP

Greutate

O vasla usoara este mai usor de intreținut decat una mai grea, mai ales cand planuiti calatorii mai lungi. Vaslele Jobe sunt unele dintre cele mai usoare de pe piata de astazi! Vaslele de carbon sunt cele mai usoare din gama Jobe, cele din fibra de sticla au o greutate medie iar cele de aluminiu sunt vaslele Jobe de baza.

Rigiditate

O vasla rigida inseamna ca energia degajata in momentul vaslirii este transferata mai eficient prin intermediul paletei in apa, ceea ce imbunatateste eficienta deplasarii. Vaslele de carbon sunt cele mai rigide din gama Jobe în timp ce cele din aluminiu cele mai putin rigide.

JOBE SUP paddle

Adauga un comentariu