Jobe SUP

Creati-va propriul pachet personalizat JOBE SUP

Mai sigur, mai rapid si mai rigid

Placile JOBE SUP cu vasle sunt facute pentru performanta. Ele nu se vor indoi sub greutatea ta si, din cauza rigiditatii lor, aluneca prin apa ca un cutit fierbinte prin unt. Placile JOBE SUP opun mai putina rezistenta la apa si va pastreaza picioarele uscate. Un snur suplimentar din PVC asigura colectia 2019 Aero SUP ca fiind cea mai performanta de pana acum.

Placa SUP usoara ca un fulg

Explorarea necesita o placa cu greutatea cat mai redusa pentru a va usura calatoriile. De aceea JOBE a imbunatatit tehnologia de succes Heat Bonded cu o noua cusatura în X. Rezultatul: o placa care cantareste numai 8,4 Kg – adica cu 600 de grame mai usoara. Echipa JOBE va ureaza calatorii fericite!

Personalizati pachetul dupa cum doriti

Inainte am oferit doar pachete standard, constand dintr-o placa SUP, o vasla din fibra de sticla, o lesa infasurata, o aripioara si un rucsac impermeabil selectat de expertii nostri. Acum facem posibila personalizarea! Creati-va propriul pachet SUP acum selectand placa, vasla si pompa care va plac cel mai mult, dupa nevoile si bugetul de care dispuneti.

Faceti un upgrade SUP

De exemplu, imbunatatiti pachetul SUP prin alegerea unei pompei electrice portabile si va salvati de la lucru manual. Sau adaugati o vasla din carbon pentru pachetul dvs., care este mai puternica si mai usoara decat vasla care este în pachetul standard.

Economisiti

Economisiti eliminand din pachet produsele de care nu aveti nevoie, de exemplu, rucsacul impermeabil, daca nu intentionati sa depozitezi placa inauntru. Sau eliminati vasla daca deja va aflati in posesia uneia si nu aveti nevoie de una noua.

Totul depinde doar de dumneavoastra!

Adauga un comentariu