mega 360 imaging

Humminbird introduce MEGA 360 Imaging

RACINE, Wisconsin – 28 iunie 2019 – Primul producator care a introdus sonarele în lungimea de unda Megahertz cu lansarea MEGA Imaging, Humminbird® extinde acum MEGA Imaging™ la transductorul sau Humminbird 360 Imaging.

Claritate la 360 de grade

Cu o claritate a sonarului mai mare de trei ori decat a celor pe frecvente traditionale de 455 kHz, MEGA 360 Imaging™ de la Humminbird este singura optiune de sonar care ofera o vedere de 360 de grade la înalta rezolutie în jurul barcii si este integrata pentru a permite utilizarea completa a motorului de trolling. MEGA Imaging™ ofera vederi subacvatice mai clare, facand pestele mai usor de identificat si structurile mai usor de gasit, astfel încat pescarii pot petrece mai mult timp pescuind în cele mai productive zone acvatice.

Humminbird MEGA 360 ofera inalta conectivitate

“Tehnologia sonarului Humminbird MEGA 360 permite folosirea completa a motorului de trolling în timp ce utilizeaza transductorul si este un alt element de top al Humminbird si a retelei One-Boat de la Minn Kota, care ofera cea mai înalta conectivitate pentru navigare, control al ambarcatiunilor si tehnologie a sonarelor”, a declarat Joe Brown, director senior de management al marcii, Johnson Outdoors Marine Electronics.

Transductorul de imagini MEGA 360 se monteaza independent la motorul de trolling, mentinand o orientare constanta si imagistica la 360 de grade cu o raza de 125 de picioare. Un avantaj esential oferit de MEGA 360 este capacitatea sa de a permite o utilizare totala a motorului de trolling, astfel încât pescarii sa poată utiliza Spot-Lock™ și alte caracteristici importante ale lui Minn Kota®, fara a afecta capacitatea lor de a folosi sonarul de 360 de grade. Aceasta tehnologie de imagistica ofera pescarilor o imagine clara a ceea ce se afla sub nivelul apei în jurul barcii – permitand marcarea si lanseurile precise catre structuri. Pescarii pot selecta vizualizarea completă de 360 de grade sau pot personaliza zona de vizualizare in incremente de 10 grade.

Compatibilitate

Noul MEGA 360 Imaging de la Humminbird este compatibil cu sonarul Dual Spectrum CHIRP pentru cartografiere. Sonarul CHIRP Dual Spectrum arata o reprezentare 2D a ceea ce este sub barca, în timp ce GPS-ul si hartile lacurilor pastreaza detaliile navigarii si ale punctelor de trecere la îndemana si permit pescarilor sa acceseze cele mai bune informatii de cartografiere cu tehnologia LakeMaster®.

Humminbird introduce MEGA 360 Imaging

Humminbird 360 a jucat un rol important în castigarea din acest an a concursului Bassmaster Classic“, a declarat Ott Defoe, castigatorul concursului in 2019.

Stim ca MEGA Imaging este foarte interesant pentru pescarii de competitie, deoarece le va oferi sonarul pe care au ajuns sa se bazeze, cu Side- and Down-Imaging, incorporat într-un alt instrument de scanare, ideal pe apa. Atunci când combinati MEGA 360 cu Spot-Lock si celelalte produse One-Boat Network, vom putea explora structurile în detaliu, stiind ca nu lasam nimic în urma.

Humminbird si One-Boat Network

Humminbird face parte din reteaua One-Boat Network™, care, împreuna cu produsele Minn Kota si Talon®, ofera pescarilor comanda fara efort a barcii lor, le completeaza experienta si îi ajuta sa gaseasca si sa prinda mai multi pesti. MEGA 360 Imaging ofera un instrument unic pentru a vedea în jurul barcii în timpul pescuitului, care poate fi folosit simultan cu Spot-Lock si alte caracteristici ale Minn Kota.

Noua tehnologie de imagistica poate fi montata pe motoarele trolling Minn Kota – Ultrex®, Fortrex® sau Maxxum®. Humminbird MEGA 360 Imaging poate fi conectat direct la toate modelele de identificare a peștilor SOLIX® si la toate modelele HELIX® care au capabilitati MEGA Imaging+®. Aceste unitati pot partaja datele imaginilor MEGA 360 prin Ethernet catre toate modelele SOLIX si la unitatile HELIX G2N si G3N.

Sonar Humminbird

Despre Humminbird

JOHNSON OUTDOORS FISHING este alcatuit din marcile Humminbird®, Minn Kota® si Cannon®. Humminbird este un inovator si producator mondial de electronice cu aplicatie marina, incluzand sonare, afisaje multifunctionale, autopilot, sonare pentru pescuitul în zone inghetate (ice flashers) si produse cartografice premium. Minn Kota este cel mai important producator mondial de motoare electrice de trolling, precum si al unei linii complete de ancore de apa de mica adâncime, încarcatoare de baterii si accesorii marine. Cannon este lider în pescuitul la adâncime controlata si include o gama completa de produse si accesorii downrigger.

JOHNSON OUTDOORS este este unul dintre liderii mondiali la produsele de recreere în aer liber care ofera amatorilor de distractie în aer liber produse inovatoare, de cea mai buna calitate. Compania proiecteaza, produce și comercializeazaun portofoliu de marci câstigatoare, preferate de consumatori, din patru categorii: ambarcatiuni, pescuit, scufundari si camping.

Vizitati Johnson Outdoors la www.johnsonoutdoors.com

Articol preluate de pe www.humminbird.com

Adauga un comentariu