Minn Kota MEGA Side Imaging

Minn Kota anunta noile motoare trolling cu MEGA Side Imaging încorporat

RACINE, Wisconsin, 22 August 2019 – Minn Kota® liderul mondial în inovarea motoarelor de trolling, debuteaza cu MEGA Side Imaging încorporat în motoarele trolling Ultrex™ si Ulterra® în aceasta toamna, permitând pescarilor sa-si piloteze cu încredere barcile, în timp ce vizualizeaza cele mai clare, mai precise imagini ale structurilor si pestilor în timp real direct sub si în ambele parti ale ambarcatiunii.

MEGA Imaging® si Minn Kota

MEGA Imaging® este prima tehnologie imagistica care a intrat în frecventa megahertz cu performante care ofera detalii de trei ori mai precise decât frecventele traditionale de 455kHz. Incorporarea MEGA Side Imaging de la Humminbird la motorul trolling Minn Kota are ca rezultat cele mai clare si mai precise imagini în timp real, fara a fi necesara rularea de cabluri care pot compromite utilizarea functiilor cheie ale motorului trolling, cum ar fi Spot-Lock™ si i-Pilot® Link.

motoare trolling cu MEGA Side Imaging incorporat

Motoarele trolling Ultrex au schimbat modul în care pescarii controleaza ambarcatiunea, prin combinarea Spot Lock – un sistem de ancorare GPS cu o precizie inegalabila – cu servodirectia într-o pedala de picior extrem de intuitiva si receptiva. Numai Ulterra dispune de depozitare/desfasurare automata si power trim, permitând pescarilor sa controleze precis motorul cu o usurinta de neegalat.

Pescuitul cu down si side-imaging era o practica imperfecta, cu pescarii fiind nevoiti sa manevreze traductoare si cabluri externe“, a declarat Joe Brown, director principal al managementului marcii la Johnson Outdoors Marine Electronics. „Cu MEGA Side Imaging încorporat Minn Kota gazduieste traductorul direct în interiorul motorului trolling pentru o protectie finala. Acesta transmite, de asemenea, imagini în timp real, direct de sub si din ambele parti ale barcii, lasând pescarii sa se concentreze complet asupra pescuitului.

MEGA Side Imaging – mai putine cabluri, mai multa viziune

Cu MEGA Side Imaging încorporat, traductorul este gazduit în unitatea inferioara a motorului, iar cablajul trece prin arborele compozit indestructibil, oferind un echipament care este protejat de daune în timp. În plus, traductorul integrat în motoarele trolling permite pescarilor sa vada ce se afla direct sub prova si în lateralul barcii, ceea ce înseamna ca pescarii pot lua decizii mai bine informate în timp real.

MEGA Side Imaging încorporat

Ca parte a retelei One-Boat Network™, noile motoare trolling Ultrex si Ulterra cu MEGA Side Imaging incorporat includ functia i-Pilot® Link™. Pescarii pot utiliza iPilot Link pentru a controla motorul printr-o unitate Humminbird, aplicatie mobila i-Pilot Link sau o telecomanda i-Pilot Link. Ambele motoare includ functii precum „jog” si „follow” – cu o apasare de pedala sau buton, barca va urma automat un curs exact al adâncimii la o viteza setata.

Noile motoare trolling sunt complet compatibile cu sonarele Humminbird MEGA Imaging si MEGA Imaging+™. Pescarii care pescuiesc cu o unitate MEGA Imaging+ Humminbird vor obtine cu 20% mai multe detalii în comparatie cu MEGA Imaging. Noile motoare trolling Ultrex si Ulterra cu Side Imaging încorporat vor fi disponibile la începutul anului 2020.

Sursa: Minn Kota Press Releases

Adauga un comentariu