Aplicatia C-MAP

Aplicatia C-MAP Embark pentru locuri de pescuit

Aplicatia C-MAP Embark ofera harti nautice simplificate!

Aplicatia C-MAP Embark ofere harti nautice corecte, aerisite, cu un design clar și elegant, si va ofera toate informațiile necesare pentru a naviga și a pescui oricând si oriunde.

Aplicatia C-MAP Embark poate fi utilizata perfect de pe un telefon, tableta sau computer pentru:

  • a va planifica calatoria: creati cu usurinta puncte de parcurs si rute.
  • a gasi locuri de pescuit excelente cu ajutorul batimetriee de înalta rezolutie.
  • a salva locatiile si traseele preferate pentru a le revizita mai târziu (sau partaja online!)
Aplicatia C-MAP

Harti marine de înalta calitate, oriunde navigati

Hartile aplicatiei C-MAP Embark sunt elaborate cu atenție pentru a evidenția ceea ce este cel mai important la un moment dat. Hărțile păstreaza aceeași precizie, dar evita un aspect înghesuit. Hărțile sunt de asemenea inteligente, reglând culorile și contrastul automat, astfel încât să le puteți citi în mod clar.

Aplicatia C-MAP Embark este alimentată de datele primite de la birourile oficiale hidrografice. Aceste date sunt actualizate continuu și colectate din mii de surse de date, pentru a ajuta la completarea linformatiilor lipsa despre apele din zona de coasta și lacurile interioare, oferind utilizatorilor aplicatiei C-MAP Embark o precizie si claritate excepțională acolo unde contează cel mai mult.

Va îndreptați către o zona fara acoperire de retea? Cu versiunea Premium puteti sa descarcati harti offline.

Structuri submarine bine definite

Stim cât de important este sa stiti ce se afla sub apă atunci când pescuiti. Selectând modul “contururi” veti obtine o vizualizare de batimetrie de înalta rezoluție. Planificati-va traseul înca de acasa, stiind dinainte, unde se află cele mai bune locuri de pescuit.

Hartile aplicatiei C-MAP Embark acopera apele interioare si de coasta din întreaga lume.

Aplicatia C-MAP permite planificarea rapida si usoara a rutei

Planificatorul de rute al aplicatiei va permite sa parcurgeți o rută și să vă verificați timpul estimat de parcurs cu rapiditate. Puteti planifica în prealabil de pe computer și aplicația C-MAP va sincroniza automat ruta către mobil sau tabletă, astfel încât sa fiți imediat gata de plecare.

Va îndreptați catre ape necunoscute sau plănuiti o excursie cu prietenii? Partajati rutele pentru feedback rapid. Orice actualizări ale traseului dvs. vor fi vizibile pentru cei cu care l-ați impartit.

Salvati locurile de pescuit favorite

Ați găsit un loc de pescuit pe care doriti sa-l revizitati? Salvati-l ca loc personal pe harta dvs. Adăugați o fotografie, scrieți câteva note și veți avea un jurnal excelent al locurilor preferate.

Vreti să îi oferti unui prieten un loc minunat de pescuit? Aplicatia C-MAP Embark va permite sa partajați locatii cu câțiva prieteni sau cu toata lumea. Decizia va apartine.

Cu aplicatia C-MAP folositi aceeasi ruta sigura de fiecare data

Aplicatia marcheaza traseul pe care ați călătorit pe harta, astfel încât să-l puteți repeta întotdeauna.

Aceaste marcaje sunt perfecte, de asemenea, pentru a arăta altora unde ar trebui să călătorească. Aplicația C-MAP Embark va permite sa partajați cu ușurință punctele de traseu printr-un mesaj text sau e-mail. Destinatarul nu are nevoie nici măcar să folosească aplicația C-MAP Embark pentru a vedea marcajul.

Testati versiuna C-MAP PREMIUM gratuit!

Puteti testa aplicatia C-MAP PREMIUM gratuit, timp de 14 zile. Dintre caracteristicile versiunii Premium putem enumera folosirea și stocarea de harti offline si informatii despre vreme și maree!

Aplicatia C-MAP Embark
Aplicatia C-MAP Embark

Aceasta aplicatie este recomandata de Lowrance pentru a fi folosita impreuna cu gama sa de produse.

Adauga un comentariu