Motorul electric Lowrance Ghost

Motorul electric Lowrance Ghost câștigă premiul DAME Design 2019

Tulsa, Oklahoma – Lowrance®, un brand de top mondial în domeniul electronicelor de pescuit din 1957, a anuntat ca motorul electric Lowrance Ghost a fost numit co-câștigator al premiului DAME Design în categoria „Machinery, Propulsion, Mechanical and Electrical Systems and Fittings” la METSTRADE pe data 19 noiembrie 2019.

„Acest premiu este o recunoastere a excelentei pentru toata echipa din spatele motorului Ghost si pentru munca grea care s-a desfasurat în culise pentru a scoate pe piata acest nou produs inovator”, a declarat Julian Harvie, Lowrance Brand Lead.

Lowrance Ghost Trollin Motor designer team

La alegerea motorului de trolling pentru apa dulce Lowrance Ghost, membrii juriului au declarat: „Ghost datoreaza fiecare detaliu al performantei sale studiului si conceptiei meticuloase a designerilor sai, de la modul în care functioneaza si zgomotul pe care îl emite, pâna la controlerul sau programabil pentru picior.”

Fiabil, rezistent și construit sa dureze, noul motor ultra-silentios de trolling pentru apa dulce Ghost are un motor cu design nou, fara perii, cu cea mai mare putere de propulsie și cel mai lung timp de rulare comparativ cu oricare alt motor de trolling de pe piata*, plus alte avantaje, inclusiv optiuni de sonar Lowrance integrate, ancorare si o garantie de trei ani, cea mai extinsa din întreaga industrie. Combinatia de fiabilitate, putere, eficienta si performanta silentioasa ofera motorului Lowrance Ghost atuurile câstigatoare, care bifeaza toate casetele de pe lista asteptarilor pe care pescarii le au de la un motor trolling premium.

Motor electric Lowrance Ghost 47"

Motorul Ghost, împreuna cu toate produsele nominalizate, este expus în prezentarea DAME – Design Award, care face parte din I-nnovation LAB din sala 6.

Motorul electric Lowrance Ghost – alte distinctii

Premiul DAME Design Award este cel de-al treilea premiu acordat motorului Ghost de când Lowrance a anuntat lansare motorul trolling pe piata în iulie 2019. Motorul Ghost a câștigat aurul la premiile pentru cel mai bun design din Noua Zeelanda si „Best în Show” din categoria noilor produse prezentate din cadrul Northern Wholesale Marine Show, Minnesota.

*Toate caracterizarile functiilor motorului Lowrance Ghost se bazeaza pe rezultatele testelor interne realizate pe motoarelor de trolling prezente pe piața in iunie 2019.

Pentru o list completa a produselor nominalizate, vizitati: www.metstrade.com/innovation/dame-nominees/.

Motorul electric Lowrance GHOST 47” a fost lansat pe piața în Octombrie 2019. Variantele de 52” și 60” vor fi de asemenea disponibile în prima parte a anului 2020.

Articol preluat de pe www.lowrance.com.

Adauga un comentariu