M Zuiko Pro 12-45mm

Obiectiv foto OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑45mm F4 PRO

M.Zuiko Digital ED 12‑45mm F4 PRO este cel mai compact şi mai uşor obiectiv cu zoom standard din lume pentru efectele bokeh dorite, captură omogenă, fotografii de înaltă calitate.

Obiectivul este întruchiparea designului compact şi uşor, oferind înaltă rezoluţie pe întreaga gamă de zoom şi performanţe macro uimitoare. Seria de obiective M.Zuiko Pro este renumită pentru optica strălucitoare şi construcţia rezistentă la stropire si praf ‑ ceea ce se regăseşte la M.ZUIKO Digital ED 12‑45mm F4 PRO.

M.Zuiko Digital ED 12–45mm F4 PRO – cel mai ușor și mai compact obiectiv din lume

M.Zuiko Digital ED 12–45mm F4 PRO este cel mai ușor și mai compact obiectiv din lume ( masurare efectuata in februarie 2020, pentru obiective cu zoom standard si cu diafragmă fixă) – oferindu-va un confort și portabilitate uimitoare. Deși cântărește doar 254 grame, mulțumită sistemului de focalizare automată ultra-rapid de care dispune nu veți mai rata nici un cadru atunci când sunteți în mișcare sau când vreți să surprindeți subiecte care se deplasează foarte rapid. Designul rezistent la praf și stropire vă oferă libertate deplină în orice misiune foto.

Inaltă rezoluție

Cu tehnologia renumită M.Zuiko aveți un obiectiv care produce imagini clare, la orice distanță focală, precum și efecte frumoase de defocalizare de-a lungul întregului interval de zoom. Sistemul de lentile cu acoperire ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) reduce aberațiile cromatice, reflexiile nedorite și pierderea de lumină la margini pentru strălucire și claritate pentru întreaga scena.

Capabilități macro superbe

Acest obiectiv este tot ce aveți nevoie pentru fotografii macro cu unghi larg, care accentuează perspectiva – sau pentru fotografiere telemacro cu efecte de defocalizare. Cu un factor de mărire de max. 0.25x (0.5x) și distanța de focalizare cea mai apropiată de 12cm (unghi larg) sau 23mm (telemacro), vă puteți bucura de o mulțime de expresii macro.

De asemenea, acceptă Focus Stacking ( compatibilitate OM-D E-M1 Mark III si cu un update firmware modelele: OM-D E-M1X, OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M5 Mark III), prin care se captează până la 15 cadre la diferite distanțe focale care se compun apoi într-o singură fotografie.

M.Zuiko Digital ED 12–45mm F4 PRO

Toate obiectivele M.Zuiko sunt compatibile cu întreaga gamă de camere foto Olympus PEN și OM-D, precum şi cu alte camere MFT.

Noul obiectiv Olympus va fi lansatl pe piata spre sfarsitul lunii Aprilie inceputul lunii Mai.

Adauga un comentariu