Dispozitive Garmin

Utilizați dispozitivele Garmin pentru a face sport, în interior sau în aer liber

Indiferent dacă lucrați în camera de zi sau în sala de sport, Garmin este aici pentru a vă ajuta să practicați distanțarea socială fără insă a vă distanța de rutina de fitness! In această perioadă plină de încercari, menținerea stării de sănătate și a sănătății dvs. este mai importantă ca niciodată. Din fericire, tehnologia zilelor noastre vă oferă o mare varietate de modalități prin care puteți rămâne activ în interior sau în aer liber.

Aruncați o privire la lista de mai jos și vedeți cum puteți continua să lucrați exersati fitness:

Ghiduri de exerciții cu Garmin Connect

Nu sunteți sigur de unde să începeți cu exercițiile? Unele dintre ceasurile noastre inteligente precum Venu oferă exerciții ușor de urmărit pentru forță, cardio, Yoga și Pilates. Aceste tutoriale animate vin preîncărcate pe ceas și puteți descărca mai multe din aplicația Garmin Connect.

Garmin Connect

Yoga si Garmin Vívoactive

Yoga vă ajută să dezactivați stresul și să rămâneți atenți la respirația voastră. Vívoactive oferă respirație și urmărire a stresului pe parcursul zilei, dar și pentru activități de yoga, astfel încât să puteți obține cu ușurință acea liniște sufletească mai mare.

Garmin Vívoactive

Ciclism interior

Daca sunteti pasionati de ciclism instructorii Tacx sunt silentiosi și exacti. Puteti astfel încât să pedalati din greu chiar și în camera de zi.

Tacx

Mod de antrenament personalizat cu Garmin Connect

Este ușor să vă creați propriul antrenament pe Garmin Connect. După ce faceți acest lucru, îl puteți trimite la majoritatea smartwatch-urilor Garmin precum fēnix. Iată o explicație detaliată despre cum să vă construiți propriul antrenament.

Garmin fēnix

Aplicatiile Connect IQ pentru antrenamente

De asemenea, puteți descărca aplicații suplimentare pentru rutina de antrenament.

Connect IQ

Garmin fitness tracking

Dacă vă cunoașteți rutina de antrenament, dispozitivele Garmin vă pot ajuta în continuare să vă urmăriți nivelul de fitness și sănătate, precum și să vă ofere funcții suplimentare, precum un cronometru pentru acele exercitii abdominale de 8 minute!

Garmin Fitness tracking

Alergati alaturi de Garmin Coach

Este simplu, îl poți face singur și este excelent pentru a-ți stimula sistemul imunitar și pentru a crește ritmul cardiac. Ceasurile din seria Forerunner sunt proiectate pentru fiecare tip de alergător și sunt un ajutor excelent pentru urmărirea și planificarea rutinei de rulare. Dacă doriți să începeți un plan de formare mai formal, consultați ceasurile cu Garmin Coach, care are planuri pentru 5k, 10k și Half Marathon.

Plimbati-va!

Plimbarea este absolut un obicei extraordinar. Este la fel de vital pentru minte precum și pentru corp. Toate dispozitivele noastre portabile au contoare de pas și cele mai multe includ activități de mers, astfel încât să puteți urmări fiecare pas din aventura dvs. de fitness.

Miscarea este esentiala

Indiferent de modul în care alegeți să lucrați, este esențial să faceti miscare. Mai presus de toate, vă recomandăm să practicați în primul rând siguranța și responsabilitatea sociala, după cum recomandă oficialii din sănătate și guvern.

Articol preluat de pe garmin.com.

Adauga un comentariu