Yamaha F20

Yamaha F20 – un mic motor cu adevărat „mare”!

Tehnologia avansată Yamaha este acum și mai compactă. Faceți cunoștința cu motorul Yamaha F20 de ultimă generație.

Asigurarea unei portabilități veritabile pentru un motor de înaltă performanță a solicitat capabilitati avansate de inginerie și dezvoltare pentru care brandul Yamaha este renumit, dar rezultatul remarcabil nu este doar portabilitatea, ci și seria de caracteristici și opțiuni noi și convenabile și un raport putere-greutate de neegalat de orice alt motor prezent pe piața din aceasta categorie.

motor Yamaha F20

În ultimii ani, motorul de barca Yamaha F25 s-a dovedit a fi unul dintre cele mai de succes motoare ale Yamaha, câștigând inimile utilizatorilor fideli din întreaga lume datorita fiabilitatii, economiei de combustibil și ușurinței de manipulare. Noua gama de motoare termice Yamaha F20 împărtășește multe dintre tehnologiile cheie ale F25 și ofera aceeași capacitate de performanta unei clientele noi.

Yamaha F20 – avantajele unui motor mic, performanţele unui motor mare

Pe lângă faptul că performanța noului motor este impresionantă, acesta inglobeaza multe caracteristici proiectate pentru a face viața posesorilor pe și în afara apei mai plăcută și relaxantă. De exemplu, portabilitatea și ușurința în depozitare se datoresc nu numai greutății reduse a motorului, dar și designului confortabil al mânerului pentru transport și al suporturilor amplasate convenabil. Întreținerea este simplă. Un conector de furtun cu acces ușor pe carcasa inferioară vă permite să curatati sarea și murdăria fără a porni motorul – o modalitate rapidă și simplă de a reduce coroziunea și de a extinde „durata de viață” și valoarea revânzării motorului.

Yamaha outboards

Optiuni

Pornirea ușoară, chiar și în cele mai dificile condiții, este asigurată de sistemul de injecție electronică de combustibil (EFI) care nu necesita baterie și de o întreaga gamă de opțiuni de pornire disponibile: electrica, la sfoara sau electrica / manuala. Cu F20 puteți fi siguri și de o plimbare pe apa mai lină – un rezultat direct al noului sistem de montare a motoarelor cu lățime mare. Power Tilt pe un motor de 20 CP? Desigur! Este doar o altă opțiune interesantă disponibilă pe acest nou motor dinamic.

motor Yamaha F20

Opțiunea de pornire Electric Start este în totalitate compatibila cu sistemul avansat de rețea digitală Yamaha, care include disponibilitatea unor indicatoare clare și elegante, care oferă pilotului o selecție cuprinzătoare de date de rulare și informații despre performanța motorului, precum și un nivel de control precis și relaxant.

Un maner tiller multifuncțional este o altă opțiune atractivă, care aduce un control al deplasării la indemana cu o direcționare și manevrare confortabilă. Sistemul VTS (Variable Trolling Speed) nu numai că oferă o viteză de ralanti mai mică decât cea normală, ci ofera și posibilitatea de controla viteza de trolling în pași de 50 rpm – ideal pentru pescuitul la trena. Acest avantaj la îndemână este dotarea standard pentru modelele cu cotrol al comenzilor la Eche și o opțiune pentru modelele F20 cu comenzi la distanța.

Cu un aspect elegant și un design inteligent al conductei de admisie a aerului care permite scurgerea apei, cel mai recent model de capota dintr-o singură piesă completează imaginea noului motor termic Yamaha F20.

Articol preluat de pe yamaha-motor.eu.

Adauga un comentariu