GoPro Hero 9 Black

Noua camera video GoPro Hero 9 Black

Noua camera video de actiune GoPro Hero 9 Black prezinta un senzor de 23,6 MP pentru 5K video și fotografii de 20MP. Caracteristicile indragite ale gamei Hero sunt imbunatatite de un nou afișaj frontal, un ecran tactil spate cu zoom tactil, o durată de viață a bateriei cu 30% mai mare și HyperSmooth 3.0.

GoPro Hero 9 Black – noul senzor de 20 MP

Noul senzor permite camerei să facă fotografii de 20 MP și video la 5k 30 fps. De asemenea, este capabil să filmeze slow motion până la 240 fps sau 8x. Hero 9 dispune de control vocal și este rezistenta la apă până la adancimea de 10 metri.

GoPro Hero 9 Black

HyperSmooth 3.0

GoPro Hero 9 dispune de HyperSmooth 3.0 îmbunătățit, care va permite înregistrări chiar mai fine decât variantele anterioare. Desigur GoPro Hero 9 va face fotografii RAW și HDR.

Afișaj

Camera are un ecranul tactil in spate și un ecran frontal pentru încadrare ușoară și înregistrare în stil vlog. GoPro vine cu noul TimeWarp 3.0 o îmbunătățire față de 2.0 si cu modul webcam cu care veți putea transmite în direct la 1080p.

Acumulatorul Li-Ion de 1720mAh

GoPro Hero 9 Black este dotata o baterie Li-Ion de 1720mAh, care este cu aproape 41% mai mare decât bateria actuală a camerei GoPro Hero 8 Black (1220mAh). Un încărcător suplimentar poate fi cumpărat pentru a încărca rapid bateriile.

GoPro Hero 9 Black beneficiaza de un nou mod de ambalare

GoPro a scăpat de cutia obișnuită din carton și plastic, folosită pentru expunerea în magazine. Noul ambalaj pentru GoPro Hero 9 pare a fi o carcasă de tip hard shell care se dublează ca ambalaj și un loc pentru a vă menține camera în siguranță atunci când nu o folosiți. Este imbucurator să vezi GoPro reducând deșeurile excesive, oferind în același timp utilizatorilor un plus de calitate.

Hero 9 Black

Noua camera video GoPro Hero 9 vine dotata cu un acumulator, șurub, suport adeziv, suport pentru cataramă standard, cablu USB-USB-C și geanta de transport.

Adauga un comentariu