SOLIX G3

SOLIX G3 – a treia generație Humminbird SOLIX

RACINE, Wis., 1 octombrie 2020 – Humminbird a anunțat introducerea pe piata a unităților de a treia generație SOLIX G3, bazându-se pe angajamentul mărcii de a oferi progrese tehnologice care să ofere pescarilor o imagine mai completă a apelor și a structurii din jurul lor, pentru a găsi și a prinde mai mulți pești.

Noile modele Humminbird SOLIX G3

Noile modele Humminbird SOLIX G3

Noile modele SOLIX G3 prezintă un nou procesor dual-core puternic, care oferă o reacție rapidă fie de pe ecranul tactil, fie de pe tastatură prin interfața Cross Touch® a SOLIX. Cu controlul intuitiv al Cross Touch, SOLIX oferă o experiență de pescuit personalizabilă care pune în prim plan cele mai importante caracteristici și funcționalități. Creați vizualizări personalizate ale ecranului și salvați până la zece ca favorite într-un meniu din bara laterală cu acces rapid, împreună cu posibilitatea de a modifica suprapunerile de date, setările punctelor de parcurs și multe altele, pentru a se potrivi cu stilul și preferințele pescarului unui pescar. Seria SOLIX G3 îmcorporeaza acum mai multă tehnologie pe ecrane mari și luminoase, oferindu-le pescarilor alegerea unităților SOLIX G3 în afișaje de înaltă definiție, vizibile la lumina soarelui, de 10,1”, 12,1” sau 15,4”.

„Noile SOLIX G3 Fish Finders oferă pescarilor un flux constant de informații pentru a-și maximiza timpul pe apă”, a spus Matt Cook, director de marcă Humminbird. „Combină cele mai bune tehnologii și dimensiuni mari de afișare într-un pachet care poate fi personalizat în funcție de preferințele fiecarui pescar, astfel încât să aibă vizualizările, datele și controlul intuitiv de care au nevoie pentru a găsi peștii mai repede.”

SOLIX G3 oferă o gamă extinsă de MEGA Imaging+

Noua serie SOLIX G3 oferă o gamă extinsă de MEGA Imaging+™, oferind pescarilor posibilitatea de a vizualiza sonarul de imagine de cea mai înaltă calitate de pe piață, acum la adâncimi mai adânci și la distanțe suplimentare. MEGA Imaging+ de pe modelele SOLIX G3 atinge acum până la 250 de picioare adâncime cu MEGA Down Imaging+ și până la 250 de picioare pe ambele laterale cu MEGA Side Imaging+, îmbunătățind capacitatea pescarilor de a găsi și a se concentra pe apele de pescuit productive. Sonarul Dual Spectrum CHIRP al Humminbird este încorporat în fiecare model și oferă un sonar 2D excepțional, care afișează contururi de pește ușor de identificat și produce o separare superbă a țintei. Pentru pescarii care caută performanțe de adâncime, modelele SOLIX G3 sunt compatibile cu traductoarele Airmar® CHIRP opționale și includ acum ID-ul traductorului Airmar, facilitând configurarea inițială și asigurând performanțele sonare de vârf.

Dotarile standard SOLIX G3

Standard pe modelele SOLIX G3, GPSul încorporat și Humminbird Basemap oferă informații de adâncime și ajutor de navigație pentru toate apele de coastă continentale ale SUA și peste 10.000 de lacuri și râuri din SUA. Opțiunile grafice premium de la Humminbird includ diagramele LakeMaster® și CoastMaster™, care oferă compatibilitate și caracteristici exclusive utilizatorilor Humminbird. În plus, modelele SOLIX G3 sunt, de asemenea, compatibile cu diagrame Navionics®, oferind utilizatorilor Humminbird cea mai largă selecție de diagrame disponibile, asigurându-se că sunt acoperite cu opțiuni de diagrame premium indiferent unde pescuiesc.

Pentru pescarii care caută un avantaj suplimentar, toate modelele SOLIX includ AutoChart® Live, permițând pescarilor să își creeze cu ușurință propriile hărți personalizate în timp real. Pur și simplu porniți aplicatia și urmăriți cum contururile de adâncime și chiar reprezentatile grafice ale vegetației și duritatii a solului subacvatic apar pe ecran.

SOLIX G3

Capabilitati avansate de retea

Seria SOLIX G3 oferă capabilități avansate de rețea, inclusiv NMEA 2000® și Wi-Fi încorporate. Toate modelele SOLIX au un port de rețea dedicat NMEA 2000 încorporat pentru a sprijini conexiunea la accesorii compatibile pentru a afișa informații precum datele motorului, senzorii navei și practic orice accesoriu compatibil NMEA 2000. Conexiunea Wi-Fi încorporată permite SOLIX să accepte caracteristica opțională Navionics® Plotter Sync.

Compatibilitate

Dotate cu funcții de rețea Ethernet și funcționalitate Bluetooth®, modelele SOLIX G3 au fost proiectate pentru a funcționa perfect cu One-Boat Network™. Această pereche exclusivă de produse de pescuit Humminbird, Minn Kota și Cannon permite pescarilor să integreze sonare compatibile, motoare de pescuit, ancore de apă mică, atasamente pentru pescuit la trena și multe altele, astfel încât pescarii să poată identifica si rămâne pe locurile de pescuit, și prinde mai mulți pești.

Cu rețeaua One-Boat, pescarii pot controla motoarele de pescuit conectate Minn Kota® i-Pilot® Link™, ancorele Talon™ și Raptor™ pentru apă de mică adâncime și downriggerele Cannon® chiar din meniul convenabil al barei laterale de pe Humminbird SOLIX, păstrând controlul bărcii și caracteristici de găsire a peștilor la indemana.

Modelele SOLIX G3 sunt, de asemenea, compatibile cu traductoarele opționale MEGA 360 Imaging și MEGA Imaging încorporate pe anumite motoare de trolling Minn Kota. În plus, puteti utiliza aplicația Humminbird FishSmart™ pentru actualizări de software wireless și descărcări de diagrame LakeMaster, precum și conexiune convenabilă cu serviciul tehnic Humminbird.

Optiuni la cumparare

Performanțele imbunatatite și actualizările de sonar ale noii serii SOLIX G3 sunt disponibile în afișajele Cross Touch de 10,1”, 12,1” și 15,4”, oferind fiecarui pescar optiunea de a alege fie modelele MEGA Side Imaging+, fie MEGA Side Imaging+ CHO pentru fiecare varianta de afișaj. Ambele variante de model vor accepta MEGA Side Imaging+, MEGA Down Imaging + și sonar CHIRP Dual Spectrum, precum și traductoare opționale Airmar 2D CHIRP. Cu toate acestea, modelele CHO (Control Head Only) nu includ un traductor și oferă pescarilor opțiunea de a alege traductorul precis pentru nevoile lor.

Articol preluat de pe Humminbird.com.

Adauga un comentariu