TRX ROCKER

TRX ROCKER – O ROLA DE SPUMĂ INOVATOARE

Designul exclusiv, unic, al rolei TRX ROCKER, încurajează balansarea, o tehnică extrem de eficientă pentru eliberarea musculară hiperfocalizată, creșterea fluxului sanguin și imbunatateste circulația, precum și relaxarea musculară.

TRX Rocker®

SAN FRANCISCO – 19 noiembrie 2019 – TRX®, liderul global în echipamente de antrenament funcțional, conținut de instruire de clasă mondială și tehnologie de formare bazată pe aplicații, a lansat TRX Rocker®, o inovație a designului tradițional al rolei de spumă.

TRX Rocker oferă diferite niveluri de intensitate pentru diferite beneficii miofasciale și promovează „balansarea”, o tehnică care se pretează la obținerea eliberării musculare hiperconcentrate, a cresterii fluxului sanguin și imbunatatirea circulației, precum și relaxării și recuperării musculare în general.

Rola de spuma

Designul unic al TRX Rocker oferă o gamă largă de avantaje:

Design ergonomic

Forma și designul unic al TRX Rocker încurajează utilizatorii să „balanseze, nu să se rostogolească” pe locurile cu probleme, oferind o actualizare a mișcării tradiționale de rulare. Balansarea este extrem de eficientă, permițând un nivel mai orientat al terapiei.

Functii multiple

TRX a lucrat cu o echipă de experți miofasciali pentru a dezvolta forma și designul unic al Rocker-ului pentru o soluție cu adevărat inovatoare și dinamică. Cu trei zone distincte de intensitate pentru niveluri ușoare, moderate și profunde de direcționare și eliberare miofascială, Rocker este incredibil de versatil și poate fi utilizat pentru o gamă mai largă de aplicații și rezultate.

Trepte de intensitate

Fiecare zonă de intensitate oferă beneficii unice. Intensitatea scăzută este dedicata eliberarii ușoare a mușchilor in zonele sensibile, favorizând circulația și relaxarea generală. Intensitatea medie este folosita pentru compresie mai mare și niveluri de eliberare mai profunde, iar „The Edge” este recomnadata pentru eliberarea la intensitate ridicată hipercentrată și patrunderea în zone greu accesibile.

Funcția Edge permite, de asemenea, tehnici miofasciale mai avansate, cum ar fi zdrobirea și „răzuirea” blândă, o practică veche de secole folosită adesea de terapeuți fizici și chiropractici, care implică “răzuirea” țesutului muscular pentru a stimula fluxul sanguin, pentru a permite vindecarea și pentru a crește gama de mișcări.

Program de exercitii personalizat

TRX Rocker vine cu o serie de exerciții pentru utilizatorii de toate nivelurile care vizează gâtul, spatele, tendoanele, cvadricepsii, șoldurile, coapsele, gambele și gleznele. Rola este deosebit de abila în direcționarea mușchilor gâtului (sau suboccipital) pentru a ajuta la îmbunătățirea mobilității și pentru a atenua incordarea și tensiunea, care deseori duc la dureri de cap cronice.

TRX ROCKER

Majoritatea rolelor tradiționale ridică pur și simplu capul și gâtul, dar nu dispun de caracteristicile de stabilizare necesare pentru a permite tehnici eficiente de eliberare a țesuturilor. Designul geometric al TRX Rocker permite utilizatorilor să vizeze în mod eficient această zonă, iar cele trei zone distincte de intensitate permit utilizatorilor să atingă nivelul de intensitate de care au nevoie.

TRX ROCKER este cu adevarat o inovatie

„Adevăratele inovații nu numai că fac ceva mai bun decât produsele existente, dar rezolvă și o problemă reală pe piața de specialitate. TRX Rocker le realizează pe ambele ”, a declarat Randy Hetrick, fondatorul TRX.


Nu numai că Rocker este mai eficient pentru auto-masaj și eliberare miofascială, dar simplifică și experiența pentru client. În trecut, trebuia să cumperi o întreagă cameră de tortură cu diferite instrumente pentru a trata diferitele grupe musculare din tot corpul. Și mai rău, practic trebuia să devii un terapeut fizic pentru a ști cum și când să le folosești pe toate. TRX Rocker nu numai că funcționează mai bine pentru întreaga gamă de tehnici de terapie prin autoaplicare a țesuturilor, dar simplifică și experiența utilizatorului prin combinarea mai multor instrumente într-unul singur. Piața rolelor de spumă a fost o mare de produse copiate, nediferențiate, fără ca niciunul să se ridice peste celelalte – până acum. TRX Rocker schimba total regulile jocului.

TRX Rocker

Articol preluat de pe trxtraining.com.

Adauga un comentariu