Aparat de vaslit WaterRower M1 HiRise

Aparatul de vaslit WaterRower M1 HiRise

Aparatul de vaslit WaterRower M1 HiRise simulează experiența naturală de canotaj cu autoreglarea pe care o simțiți pe apă. Aparatul nu numai ca oferă o prezenta estetică și sunetul caracteristic canotajului, dar vă si permite să setați ritmul antrenamentului cardio.

WaterRower M1 HiRise

Afisajul LCD S4

Monitorul de performanță din seria 4 afișează 6 ferestre de informații pentru feedback, inclusiv: intensitate în m/s (metri pe secundă) sau mph, 500m împărțit, 2km împărțit, wați, calorii pe oră, frecvența, numarul total al miscarilor, frecvența cardiacă (cureaua cu senzorul toracic nu este inclusa), timpul și distanța în unități de metri, kilometri și mile.

Monitor de performanță S4

Dintre specificațiile WaterRower M1 HiRise enumeram:

  • Lungime / înălțime cadru: 223.52cm x 68.58cm
  • Greutate: 54.5kg uscat / 71.5kg incarcat cu 17 litri de apă
  • Tehnologia WaterFlywheel care simuleaza miscarea dinamica a vaslitului
  • Înălțimea scaunului la 51cm
  • Cadru din oțel tubular fabricat
  • Monitor LCD S4 cu 6 butoane de pornire rapidă
  • Depozitare în poziție verticală.
WaterRower M1 HiRise - depozitare în poziție verticală

WaterRower M1 HiRise – forma si functie

Pasionatii de canotaj adoră senzația și performanța aparatelor de vaslit WaterRower, iar M1 este unul dintre cele mai populare modele.

Aparatul de vaslit WaterRower M1 HiRise are o înălțime a scaunului de 51cm (aproximativ înălțimea unui scaun de birou) în comparație cu modelul LoRise care are o înălțime a scaunului de 30.5cm. WaterRower M1 HiRise oferă o rezistență infinit variabilă utilizând tehnologia WaterFlywheel. Rezervorul de apă folosește palete sau rotoare pentru a oferi rezistența împotriva apei.

Nu există butoane pentru reglarea tensiunii; controlați cantitatea de rezistență în funcție de rata la care vasliti. Puteți simți rezistența crescând pe măsură ce vâsliti mai repede sau scazand pe măsură ce vâsliti încet. De asemenea, puteți regla cantitatea de apă din rezervor de la 9 la 17 litri pentru a modifica rezistența.

Un ambreiaj cu arc de precizie este cuplat instantaneu când mânerul este tras, astfel încât să nu aveți unghiuri moarte sau discordanta la începutul fiecărei lovituri. Tragerea lină și rezistența constantă la fluid a lamelor împotriva apei simulează în mod ideal dinamica naturală a canotajului. Este o senzație plăcută să lucrezi pe un WaterRower, precum și să auzi zgomotul recomfortant al apei care se scurge în interiorul rezervorului.

Alte caracteristici ale WaterRower M1 HiRise includ un scaun conturat ergonomic, o curea de acționare care nu necesită întreținere și este aproape silențioasă, realizată din chingi din poliester de înaltă densitate, pedale de călcâi cu curele, și cadru din oțel tubular rezistent. Aceste aparate de vaslit cu cadru din oțel vin la alegerea dvs. in culorile argintiu, negru și alb sau puteți alege o culoare personalizată dacă comandați direct de la compania WaterRower.

WaterRower M1 HiRise

Concluzie

Din recenziile existente pe internet ale utilizatorilor aparatului de canotaj WaterRower M1 HiRise cu monitor S4, este clar că raportul pret calitate este clar in favoarea dumneavoastra, produsul fiind de cea mai înaltă calitate.

Dacă înălțimea scaunului nu este o problemă si nu va genereza discomfort, vă sugerăm să alegeți modelul M1 LoRise și să economisiți ceva bani. Cu oricare dintre modelele dvs., veți obține un antrenament cardio fenomenal pe o mașină minunată, care este durabilă, bine construită, plăcută din punct de vedere acustic și estetic, care ofera o priveliste placuta atunci când nu este utilizată.

Adauga un comentariu