10 recomandari de cadouri de Craciun pentru iubitorii de sporturi nautice

Cum te-ai simții în largul mării înconjurat de recife de corali gigantici sau deasupra valurilor în timp ce aluneci pe suprafața mării? Ei bine, se simte pur și simplu minunat!

Sporturile nautice sunt o modalitate excelentă de a vă bucura de frumusețea plajelor din toată lumea și de a descoperii viața subacvatică a oceanului. Cu opțiuni nesfârșite pentru activități de aventură pe apă, de la sporturi nautice foarte rapide, cum ar fi jet ski și windsurfing, la cele mai lente și mai îndrăznețe, cum ar fi scufundările, sporturile nautice vă oferă o experiență de vacanță ideală.

Vesta pentru sporturi nautice SPINERA DELUXE 50N, Negru / Gri / Albastru

Vesta SPINERA DELUXE pentru sporturi nautice din spumă de polietilenă, cu exterior din nylon rezistent 200D intarit in față și spate cu PVC . Echipata cu 4 curele reglabile cu catarame cu eliberare rapidă și sistem de scurgere a apei si inel de siguranta in forma de D.

sporturi nautice - Vesta de salvare SPINERA DELUXE 50N

Briceag multifunctional VICTORINOX EvoGrip S18, 15 functii

Briceagul Victorinox EvoGrip S18 face parte din colectia Victorinox Delemont, este dotat cu o lama mare si alte 14 unelte, are manerul acoperit cu un material cauciucat pentru a impiedica alunecarea si un design ergonomic.

Briceag multifunctional VICTORINOX EvoGrip S18

Ceas GARMIN Fenix 6 Sapphire Carbon Gray DLC, bratara neagra, 47mm

Aceste ceasuri robuste cu GPS pentru activitati multisport va permit sa adaugati la exercitiile dvs. functii pentru cartografiere, muzica, planificarea inteligenta a ritmului si altele – astfel incat sa puteti raspunde oricarei provocari in ritmul dvs.

  • Senzorii pentru monitorizarea pulsului la încheietura mâinii1 şi Pulse Ox2 permit monitorizarea mai detaliată a activităţilor dvs. de fitness;
  • Funcţia Dynamic PacePro™ vă permite să alergaţi în mod mai inteligent pe diverse tipuri de teren;
  • Hărţi de schi preîncărcate pentru peste 2.000 de staţiuni de schi din întreaga lume;
  • Măsuraţi performanţele de alergare şi ciclism în moduri despre care nu ştiaţi că sunt posibile;
  • Parcurgeţi toate traseele dorite cu ajutorul senzorilor de orientare în aer liber şi prin referire la sateliţii multi-GNSS;
  • Sincronizaţi-vă serviciile de streaming selectate şi ascultaţi muzică fără a utiliza telefonul.
Ceas  sporturi nautice GARMIN Fenix 6 Sapphire Carbon Gray DLC

Motor termic MERCURY FourStroke 15CP MLH EFI, 508mm

Motor termic conceput special pentru ambarcatiunile pneumatice si micile ambarcatiuni de pescuit. Mecury va ofera o gama larga de motoare outboard in patru timpi, usoare, cu caracteristici de exceptie, silentioase si cu un consum redus de combustibil.

Motor termic MERCURY FourStroke 15CP MLH EFI

Barca pneumatica Allroundmarin Samba AS-330, gri, PVC, 3.30m, podina aluminiu, 5 persoane, 15CP

Barca pneumatica Allroundmarin Samba AS-330 cu podina din aluminiu. Folosind tuburi cu volum mare, podeaua și podina din aluminiu stabilă și pliabilă, rigidizatoare puternice din aluminiu, componente minunate de securitate Acitvate această structură asigură o bună stabilitate în apă.

Barca pneumatica Allroundmarin Samba AS-330

Pompa electrica portabila BRAVO Turbomax 24V-S, 250 mbar (3.6 psi), 1000 L / minut

BRAVO Turbomax 24V-S este o pompa electrica renumita pentru fiabilitate și funcționare. Pompa electrica BRAVO Turbomax 24V-S beneficiaza de aportul a două motoare puternice și, atunci când pornește, va pompa cu două turbine până când va atinge presiunea setată. După atingerea presiunii cerute, pompa se va opri automat.

Pompa electrica portabila BRAVO Turbomax 24V-S

Camera pentru sporturi nautice SJCAM SJ6 Legend

Camera pentru sporturi nautice SJCAM SJ6 Legend Senzor Panasonic, WiFi, Ecran Tactil, Stabilizator. Rezistent la apa SJ6 Legend este noua apartie in materie de camere sport de la producatorul SJCAM. Cu ajutorul senzorului Panasonic, produsul ofera capturi de o calitate foarte buna.

Camera sporturi nautice SJCAM SJ6 Legend

Rucsac pentru sporturi nautice SPEEDO TEAMSTER, bleumarin rosu, 35L

Creat pentru a se potrivi cu nevoile zilnice ale inotatorului, rucsacul nostru iconic Speedo Teamster este rucsacul pentru sportivi, in special pentru inotatori.

Rucsac sporturi nautice SPEEDO TEAMSTER

Ochelari inot adulti Speedo Fastskin Pure Focus Mirror, verde auriu

Conceputi în colaborare cu cei mai buni sportivi din lume, ochelarii Fastskin Pure Focus Mirror oferă o reducere de 5% a rezistenței la Fastskin Elite, devenind cel mai avansat și cel mai rapid ochelar de curse de până acum. Caracteristicile inovatoare de design asigură că oferă sinergia maximă între viteză, performanță și stil. Total aprobat de FINA.

Speedo Fastskin Pure Focus Mirror

Sonar Lowrance Hook Reveal 7 Triple Shot, High CHIRP, SideScan, DownScan Imaging, GPS

HOOK Reveal este cea mai noua versiune a celei mai vândute serii de sonare din lume, un nou sonar cu una dintre cele mai populare caracteristici Lowrance – FishReveal™.

Lowrance Hook Reveal 7 Triple Shot

Acest sonar potent combină capacitatea de identificare a sonarului Lowrance CHIRP cu imaginile de înaltă rezoluție ale detaliilor și structurii submarine de la DownScan Imaging™. Aceste facilitati vă permit să vizionati peștii și obțineți o imagine cât mai bună despre modul în care se raportează la structură pe un singur display, fără a fi nevoie de o divizare a ecranului intre CHIRP si DownScan Imaging™.

Proiectat pentru a vă profita la maxim de timpul petrecut pe apă, HOOK Reveal vă asigură că veți obține cea mai bună imagine de fiecare dată cu Autotuning Sonar, o caracteristică unică care ajustează automat setările sonar pe măsură ce condițiile de pescuit se schimbă. Modelele HDI 83/200 și 50/200 oferă o performanță de sonar îmbunătățită în ape adânci, în plus, cu modelele TripleShot, puteți acoperi mai multă suprafata de apa în mai puțin timp datorita capacitatii de acoperire duble a sonarului comparativ cu alte branduri de sonar.


HOOK Reveal este compatibil cu aplicatia C-MAP pentru a vă oferi acces rapid la locurile de pescuit, precum și cu aplicatia de cartografiere în timp real a Genesis Live.

Adauga un comentariu