ActiveTarget Live Sonar

ActiveTarget: un nou sonar revoluționar de la Lowrance

Cei mai buni profesioniști din domeniul pescuitului sunt de acord, noul sonar live de înaltă rezoluție ActiveTarget de la Lowrance schimba cu adevărat regulile jocului.

Tulsa, Okla. – Lowrance®, un brand mondial în domeniul electronicii de pescuit din 1957, a anunțat astăzi lansarea noului său sistem de sonar live ActiveTarget™ de înaltă rezoluție, dezvăluind imagini live cu acțiunea peștilor care se mișcă în și în jurul structurii si răspunsul lor la prezentările de momeli. Această nouă tehnologie oferă funcționalități de sonar live de vârf pentru sistemul de pescuit de înaltă rezoluție HDS® LIVE Ultimate, precum și afișajele HDS® Carbon și sistemul recent introdus Lowrance Elite FS™ – oferind conectivitate ActiveTarget Live Sonar cu o gamă mai largă de afișaje și opțiuni in funcție de preț.

ActiveTarget Live Sonar prezintă imagini de înaltă rezoluție

ActiveTarget Live Sonar prezintă imagini de înaltă rezoluție a mișcărilor peștilor în timp real și în detaliu. Cu acest feedback imediat, pescarii pot ajusta prezentarea pentru și pot verifica dacă mai mulți pești prădători sunt activi în zonă.

ActiveTarget Live Sonar

Oferind trei opțiuni de vizualizare, ActiveTarget poate fi setat pe modul Forward, Down sau Scout™. Vizualizările înainte și în jos permit pescarilor să urmărească peștii în fața sau sub traductorul de sonar live, iar modul Scout oferă o vedere ultra-largă și de ansamblu a structurii și a activității peștilor în fața transductorului – perfect pentru a găsi concentratiile mari de peşte.

Modul Forward View

Vedeți structura și peștii care se află în fața traductorului, astfel încât să puteți planifica perfect următorul lanseu.

Forvard View
ActiveTarget Forward View

Modul Down View

Cunoașteți adâncimea și vedeți în direct ceea ce este chiar sub traductor, astfel încât să puteți lăsa momeala chiar unde se afla peștele.

ActiveTarget down
ActiveTarget Down View

Modul Scout View

Cu acest mod aveti o vedere panoramică in timp real în fața traductorului pentru a vedea rapid ce este în jur și în ce direcție ar trebui să aruncați.

ActiveTarget Scout View
Scout View

Opțiuni de montare ActiveTarget

ActiveTarget Live Sonar include toate suporturile de montare pentru motoare trolling, care includ optiunea de montare pe ax pentru modurile de vizualizare înainte, jos și Scout, optiunea de montare pe motor pentru modurile vizualizare înainte și în jos și un suport motor pentru mondul de vizualizare Scout. O montură pe traversă este, de asemenea, disponibilă ca opțional.

ActiveTarget este complementul perfect pentru Lowrance Active Imaging

ActiveTarget este un complement perfect pentru sonarul 3-în-1 Lowrance Active Imaging™, care include vizualizări de înaltă rezoluție SideScan și DownScan Imaging™ pentru găsirea structurii și separarea superbă a țintei sonarului Lowrance CHIRP.

Ce spun profesionistii

Acest sonar este incredibil. Nu contează cât de repede merg, cât de repede mișc motorul de trolling, este un feedback instantaneu al adevăratei imagini a ceea ce se întâmplă sub suprafața apei și care nu mai lasa loc pentru ghicire.” – Skeet Reese, pescar profesionist la bas, fost pescar al anului la BASS și campion clasic la Bassmaster.

Abia astept să-l folosesc. Cred că mă va ajuta să prind o mulțime de pești pe care probabil nu i-aș fi putut prinde fără el“. – Jordan Lee, pescar profesionist de Bass, fost campion de două ori la Bassmaster Classic și actual campion la Major League Fishing Points.

Articol preluat de pe www.lowrance.com.

Adauga un comentariu