Humminbird Apex

Humminbird APEX – un afișaj multifuncțional premium

RACINE, Wisconsin, 16 noiembrie 2020 – Humminbird® a anunțat următorul nivel în tehnologia de căutare a peștilor odată cu lansarea noii serii APEX™. Combinând cele mai bune tehnologii de sonar ale Humminbird și capabilități complete de rețea pe un afișaj full-HD, APEX oferă cea mai clara și mai detaliata afișare a tehnologiilor de sonar și grafică și reprezintă varful inovației electronice marine.

Humminbird este de zeci de ani un lider dominant în domeniul electronicii marine, punând cele mai puternice și mai intuitive instrumente în mâinile pescarilor pentru a-i ajuta să găsească și să prindă mai mulți pești. APEX este cea mai avansată ofertă până în prezent și oferă mai multe opțiuni de montare personalizate și ecrane mai mari ca niciodată.

Seria Humminbird APEX

APEX ofera imagini in detalii incredibile

Afișajul Full HD, 1920×1080, permite pescarilor să vadă imaginile primite de la sonar și graficele hartilor in detalii incredibile, astfel in cat niciun pește nu scapa nevăzut. Puteri alege dintre cele trei dimensiuni disponibile: 13″, 16″ sau 19″. Interfața Cross Touch™ a APEX este alimentată de un procesor dual-core puternic, care oferă un control intuitiv rapid, precum și personalizarea caracteristicilor de pe ecranul tactil sau din intrările softkey.

Datorită designului său cu profil redus, APEX oferă un aspect elegant și personalizat atunci când este montat pe tabloul de bord, cu posibilitatea de a alege kitul de montare frontală inclus în dotare sau kitul de montare pe tabloul de bord disponibil din spate. APEX se va potrivi la orice tip de carma.

APEX

Tehnologia sonar HUMMINBIRD

APEX oferă pescarilor cele mai bune vederi posibile, afișate în detalii full-HD și mai multe opțiuni de sonar cu suport pentru sonar CHIRP cu două canale. Pescarii pot profita de renumitul sonar Humirbird Dual Spectrum CHIRP (2D) și sonarul MEGA Imaging+™ inclus pe toate modelele, precum și de traductoarele sonare 2D CHIRP opționale pentru aplicații specifice și performanțe de sonar premium.

APEX oferă un canal dedicat pentru tehnologia de sonar Humminbird, inclusiv MEGA Side® Imaging+™ și MEGA Down Imaging+®, care acum se sondeaza mai departe și mai adânc ca oricând – cu capacități de autonomie și adâncime de până la 76 metri sub și pe ambele părți ale bărcii. În plus, cel de-al doilea canal sonar APEX oferă o conexiune independentă pentru traductoarele 2D CHIRP de până la 2 kilowați și include ID-ul traductorului Airmar®, care oferă o configurare simplă a setărilor pentru raspuns optim al sonarului.

Urmariti urmatoarea captura cu APEX

„La Humminbird, știm că pentru unii, cursa pentru următoarea mușcătură nu are limite. Și în APEX, am creat un produs care asigură nevoia de performanță maximă și lasă scuzele la debarcader.” a spus Matt Cook, manager de marcă Humminbird, Johnson Outdoors Marine Electronics.

„Când urmărește peștii APEX oferă căpitanilor tot ce au nevoie, inclusiv opțiuni de rețea aproape nelimitate, care oferă informațiile și controlul necesar pentru a face față oricărui scenariu de pescuit.” a concluzionat Cook.

În plus, APEX oferă o colecție de opțiuni de navigație și rețea de vârf din industrie, permițând pescarilor să personalizeze afisajul multifunctional în funcție de nevoile lor de pescuit și navă. Începând cu GPS încorporat și Humminbird Basemap, pescarii au acoperire grafică pentru întreaga coastă continentală a SUA și 10.000 de ape interioare. Opțiunile suplimentare de harti premium de la Humminbird CoastMaster™, LakeMaster® și Navionics® oferă pescarilor de pretutindeni încredere, informatii și o acoperire cartografica completa.

Pentru cei care caută o rețea avansată, APEX ofera multe opțiuni:

  • Porturi Ethernet duale pentru conectarea în rețea a mai multor MFD-uri, radare CHIRP și motoare de trolling Minn Kota i-Pilot Link, eliminând necesitatea unui hub extern cu 5 porturi.
  • Port NMEA 0183 pentru receptor GPS extern și accesorii NMEA 0183.
  • Rețea NMEA 2000® pentru a susține practic toate datele și accesoriile NMEA 2000, inclusiv directia, adâncimea, starea motorului, nivelul combustibilului, datele electrice.
  • Comunicare Bluetooth® și Wi-Fi pentru suportul pentru accesorii Humminbird și Minn Kota, precum și funcționalitatea Navionics® Plotter Sync.
  • Intrare / Ieșire HDMI pentru conectarea la intrări video sau afișaje compatibile HDMI.
  • Compatibilitate cu One-Boat Network™ asigură integrarea și controlul exclusiv al graficelor Humminbird CoastMaster și LakeMaster, motoarelor de pescuit Minn Kota® i-Pilot® Link™ și ancorelor pentru apă de mică adâncime, precum și a Cannon® Optimum downrigger.
  • Compatibil cu radarul Humminbird CHIRP, audio Fusion®, pilot automat, sisteme radio VHF și dispozitive digitale de comutare CZone® Contact 6 / Contact 6 Plus.

Alegerea va apartine

Noua serie APEX de la Humminbird este oferită în modele de 13″, 16″ și 19″ și acceptă sonarele MEGA Side Imaging+, MEGA Down Imaging+ și Dual Spectrum CHIRP 2D, precum și traductoare opționale 2D CHIRP. Pescarii au posibilitatea de a alege fie dintre modelele standard APEX care includ un traductor cu montare pe pupa, fie modelele APEX CHO (Control Head Only), care le oferă opțiunea de a alege un traductor care să corespundă nevoilor lor specifice.

Articol preluat de pe humminbird.com.

Adauga un comentariu