Lowrance Elite FS

Noua serie de sonare de pescuit Lowrance Elite Fishing System

Sistemul de pescuit Lowrance Elite combină o gamă completă de instrumente pentru găsirea peștilor cu un afișaj ușor de utilizat și ușor de instalat.

Tulsa, Oklahoma – Lowrance, lider mondial în domeniul electronicii de pescuit din 1957, a anunțat cel mai puternic sistem de pescuit / chartplotter Elite™ din serie disponibil pe piata: noul sistem de pescuit Elite (FS).

Cel mai recent membru din seria de afișaje sonar / chartplotter de nivel mediu, sistemul de pescuit Lowrance Elite FS combină o gamă completă de instrumente de căutare a peștilor cu un afișaj ușor de utilizat și ușor de instalat.

De la sonarul activ ActiveTarget™ și Active Imaging™ de înaltă rezoluție cu sonar CHIRP, SideScan și DownScan Imaging™ până la hărți C-MAP® Contour+ Fishing Maps preîncărcate, Lowrance Elite FS oferă pescarilor toate instrumentele necesare pentru a găsi și prinde cat mai mulți pești.

Urmăriți pestii cu noul sonar ActiveTarget Live

Urmăriți imagini de înaltă rezoluție ale mișcărilor peștilor – urmărindu-le în timp ce înoată în interiorul și în jurul acoperirii cu ActiveTarget Live Sonar. Această soluție inovatoare permite utilizatorilor să vadă cum sunt poziționați peștii în structură și cum răspund la prezentarea nălucii. Cu această viziune, pescarii știu dacă tehnica actuală funcționează sau dacă este timpul să efectuați o ajustare – informații pe care sonarul tradițional sau imagistica structurii nu le va furniza pur și simplu.

ActiveTarget Live

Găsiți zone de pescuit cheie cu contur preîncărcate + hărți (numai în S.U.A.)

Petreceți mai mult timp încercând să prindeți pești și mai puțin timp încercând să-i găsiți cu detaliile de înaltă rezoluție ale diagramelor C-MAP Contour + interioare și de coastă pentru SUA și Canada, preîncărcate pe afișajele Elite FS. De la găsirea unor zone de pescuit cheie, cum ar fi pragurile, gropile și șanțurile, până la navigarea cu precizie în zonele de capturare a peștilor, utilizatorii vor avea mai mult succes pe apă cu contururile de înaltă rezoluție pe peste 8.900 de lacuri americane.

Găsiți mai mulți pești cu Lowrance Elite Active Imaging

Vedeți structura și acoperirea cu un nou nivel de detalii rafinate și la o gamă de neegalat de orice altă tehnologie de imagistică a structurii cu sonar 3-în-1 Active Imaging cu CHIRP, SideScan și DownScan Imaging cu FishReveal™. Obțineți cel mai bun sonar CHIRP și DownScan Imaging pe un singur ecran cu FishReveal – o exclusivitate Lowrance care ajută pescarii să recunoască cu ușurință peștii din structură și acoperire pe imagini DownScan detaliate.

Construiți sistemul de pescuit complet Lowrance Elite

Capacitatea completă de rețea cu conectivitate wireless integrată, NMEA 2000® și Ethernet vă permite să creați sistemul complet. Adăugați Halo Dome Radar, Outboard Pilot sau partajați sonarul, diagrame, puncte de parcurs și alte date de utilizator între mai multe afișaje prin Ethernet.

sistemul de pescuit complet Lowrance Elite

„Suntem foarte încântați să adăugăm un sonar de pescuit / chartplotter atât de puternic, dar accesibil, la gama noastră premiată”, a declarat Knut Frostad, CEO, Navico Group. „Pescarii vor adora faptul că am ambalat cele mai avansate tehnologii de sonar într-un ecran ușor de utilizat și de instalat.”

Disponibilă de la revânzătorii autorizați cu afișaje de 7 și 9 inci, noua serie Lowrance Elite FS include o varietate de opțiuni cu și fără Active Imaging, precum și soluții pentru sonda ActiveTarget Live Sonar.

Articol preluat de pe Lowrance.com.

Adauga un comentariu