Piscine compozit GRE

Piscinele compozite vs. piscinele tradiționale din lemn

Piscinele supraterane din lemn oferă o mare rezistență, precum și un material durabil și ecologic; piscinele compozite au, de asemenea, aceste caracteristici, deoarece partial sunt fabricate din lemn. Deci, care este diferența dintre aceste piscine?

Piscinele compozite

Piscinele demontabile compozite sunt realizate dintr-un aliaj de lemn și PVC, fiind o alternativă ideală la piscinele din lemn.

Aceste piscine oferă un aspect avangardist în grădina dvs. și aveți opțiunea de a le ingropa complet sau partial.

Piscinele din lemn

Piscinele tradiționale din lemn sunt fabricate din pin și au o durabilitate deosebită datorită pretratării de care are nevoie lemnul înainte de livrarea finală.

Au o garanție de până la 10 ani pentru structura piscinei, care are un decor rustic perfect pentru casa dvs.

piscina GRE

Piscinele compozite – avantaje

Piscinele compozite oferă anumite avantaje față de lemnul tradițional, lucru important de știut înainte de a cumpăra o piscină.

Piscinele compozite GRE

Intreținere

Piscinele compozite sunt ușor de întreținut, deoarece nu necesită îngrijire specială; fără lac, uleiuri sau ceruri speciale. Spre deosebire de cele din lemn care au nevoie de un tratament specific.

Puteți curăța periodic piscina compozită cu apă și acest proces este suficient pentru întreținerea ei. Aceste piscine sunt rezistente la elemente precum vremea extremă și impactul mediul înconjurător.

Rezistență

Deoarece compozitul include și lemn și PVC, acesta oferă o rezistență mai mare, deoarece nu absoarbe la fel de multă umiditate. Acest lucru face ca structura să fie mai rezistentă la ploaie și razele solare.

Compozitul se adaptează la diferite spații și poate fi construit în diferite formate și culori. Este un material perfect pentru a fi păstrat în aer liber, deoarece pe lângă vreme, rezistă și altor elemente, cum ar fi mucegaiul sau termitele.

În general, rezistă tuturor tipurilor de paraziți și ciuperci fără a suferi in urma acțiunii lor distructive.

Set piscina compozit GRE Avantgarde KPCOV66

Stabilitate

Lemnul tradițional este ușor de asamblat, dar poate suferi dilatări sau comprimări in urma schimbărilor de temperatură. Compozitul este mai stabil și nu suferă de aceste fenomene.

Nu pierde căldura și naturalețea lemnului tradițional, pastrand același aspect estetic. În plus, datorita procesului de termoformarea folosit la fabricarea acestor piscine compozite, materialul se poate îndoi și adapta la orice curbă fără a se rupe.

Acest lucru înseamnă un risc mai mic de apariție a fisurilor sau așchiilor, evitând astfel posibilele accidentari atunci când mergeți desculți pe suprafața piscinei.

Piscinele compozite GRE

Piscinele compozite sunt ecologice și durabile

Compozitul este un material reciclabil care este fabricat din produse reciclate incluzand deșeuri de lemn. Prin utilizarea produselor reciclate, acest material ajută mediul și este eco-durabil.

Articol preluat de pe grepool.com.

Adauga un comentariu