Bicicleta eliptica Matrix R50 XIR

Bicicleta eliptica Matrix R50 XIR – o investiție în calitate.

Bicicleta eliptica Matrix R50 XIR emulează experiența Commercial Gym, fiind în același timp personalizată pentru a vă facilita stilul de antrenament preferat.

Bicicleta eliptica Matrix R50 XIR

Consola Matrix XIR include un afișaj HD uimitor și un ecran intuitiv care oferă acces ușor la divertisment. Include conectivitate Bluetooth extinsă la dispozitivele utilizatorului.

Datorita conexiuni WiFi este ușor să vă urmăriți antrenamentele cu ViaFit, care se sincronizează cu aplicații pentru fitness de top, cum ar fi My Fitness Pal și Fitbit.

Consola Matrix R50 XIR

Nu vă veți plictisi niciodată cu ecranul tactil Beautiful XL HD de 16″ care transmite Virtual Active, Netflix, Hulu și Youtube. Puteți chiar să verificați Facebook, Twitter sau să navigati pe internet!

Programe de antrenament versatile si feedback

Deoarece antrenamentul la intervale de intensitate mare este foarte popular pentru practicantii de exerciții generale, bicicleta oferă programul de antrenament Sprint8. Sprint8 este un antrenament HIIT (high intensity interval training) excelent, exclusiv pentru anumite produse și este inclus în tehnologia Consolei Matrix XIR.

Matrix R50 XIR este o bicicletă foarte robustă, asemănătoare unei biciclete comerciale și este proiectată să reziste testelor timpului datorita componetelor mecanice premium incorporate. Din acest motiv, bicicleta este si foarte grea (aproximativ 133kg).

Matrix R50 XIR are un design inovator si placut

Designul bicicletei este inovator și ofera tehnologii Matrix brevetate precum Exact Force Induction Brake, Dual Form Frame si Comfort Arc Seat.

Comfort Arc Seat – Scaunul este modelat ergonomic pentru a oferi confort, sprijin și echilibru de neegalat în timpul antrenamentelor.

Dual Form Frame – Cadrul cu formă dublă îmbunătățește semnificativ stabilitatea și oferă o înălțime de trecere redusă pentru acces ușor.

Exact Force™ Induction Brake – Frâna Exact Force™ oferă schimbări de rezistență instantanee, netede și precise la simpla apăsare a unui buton și este silențioasă și mai durabilă.

Datorita aspectului plăcut la vedere și se va potrivi în casa dvs. fără a fi nevoie să o ascundeți în subsol.

Linia de produse rezidențiale Matrix Fitness, inclusiv Matrix R50 XIR Recumbent, beneficiaza de o schemă de culori care se evidențiază și este bine evaluată atât de clienți, cât și de profesioniștii din domeniul fitnessului.

Bicicleta eliptica Matrix R50 XIR

Adauga un comentariu