SmartCraft Connect

Mercury SmartCraft Connect extinde funcționalitatea VesselView

FOND DU LAC, Wisconsin (20 aprilie 2021) – Mercury Marine®, o divizie a Brunswick Corporation (NYSE: BC), a lansat astăzi SmartCraft Connect, care permite navigatorilor să utilizeze afișaje multifuncționale (MFD) Garmin și Raymarine informații detaliate despre starea și funcționarea motoarelor marine compatibile SmartCraft.

De ani de zile, Mercury a pus la dispoziția navigatorilor monitorizarea și alertele avansate ale motorului prin tehnologia sa puternică VesselView. Acum, cu SmartCraft Connect, compania extinde accesul la funcționalitatea VesselView. Sistemul raportează date privind performanța motorului, inclusiv rpm, viteză, debit de combustibil, temperatură, ajustare și multe altele. SmartCraft Connect permite monitorizarea a până la patru motoare simultan.

SmartCraft Connect transformă afișajul dvs. multifuncțional preferat într-un portal de informații pentru barca dvs., oferind funcționalitatea VesselView pe același ecran ca și plotter-ul GPS și sonarul. Pune datele motorului și alertele pe ecran complet, chiar la îndemână, pentru încredere totală și control sporit.

„Portofoliul VesselView continuă să funcționeze extrem de bine pe piață, pe măsură ce continuăm să ne consolidăm integrarea cu afișajele Lowrance și Simrad. Odată cu lansarea SmartCraft Connect, răspundem la nevoile comunității noastre de navigație și extindem experiența Mercury la dispozitivele Garmin și Raymarine”, a declarat Rob Hackbarth, directorul categoriei de produse SmartCraft.

Sistemul VesselView este acum disponibil pentru utilizatorii Garmin și Raymarine prin SmartCraft Connect

„Sistemul VesselView, care este acum disponibil pentru utilizatorii Garmin și Raymarine prin SmartCraft Connect, ține evidența tuturor și oferă alerte dacă parametrii de functionare ai motorului se îndepărtează de normă. În acest fel, navigatorii vor avea liniștea sufletească necesară pentru a fi atenți la lucruri mai importante, cum ar fi să se bucure de timpul pe apă”, a adăugat Hackbarth.

Mercury SmartCraft Connect extinde funcționalitatea VesselView

„Suntem încântați să colaborăm cu Mercury pentru a oferi acces fără probleme la tehnologia Mercury VesselView prin intermediul liniei Raymarine de aparate multifuncționale Axiom®”, a declarat Gregoire Outters, director general pentru marca Raymarine la FLIR. „Această integrare mai profundă permite navigatorilor să monitorizeze și să controleze cu ușurință funcțiile cheie ale motorului direct de pe afișajele lor Axiom® și este acum disponibilă gratuit prin descărcarea celui mai recent software LightHouse®.”

„Suntem încântați să colaborăm cu Mercury pentru a oferi caracteristici de date ale motorului pe care clienții noștri și OEM-urile le-au solicitat”, a declarat Dan Bartel, vicepreședintele Garmin pentru vânzări la nivel mondial. „Compatibilitatea VesselView oferă navigatorilor acces la informații vitale despre motorul Mercury direct pe afișajele Garmin pentru o experiență mai integrată și mai convenabilă pe apă. Așteptăm cu nerăbdare să oferim funcționalitatea VesselView clienților Garmin în al doilea trimestru al anului 2021. ”

Aflați mai multe despre SmartCraft Connect pe www.mercurymarine.com/smartcraftconnect.

Sursa articolului: mercurymarine.com.

Adauga un comentariu