GARMIN g3-2021

Ultima versiune cartografica GARMIN g3 – peste un milion de actualizări

Noua versiune cartografica GARMIN g3 v2021.5 oferă cele mai recente date și o acoperire extinsă

Conștientizarea situației in timpul plimbarii cu barca ar trebui să fie la fel de prioritară ca și găsirea celui mai bun loc de pescuit sau pentru a arunca ancora pentru ziua respectivă. Când vine vorba de navigație, conștientizarea situației sugerează că aveți o înțelegere profundă a condițiilor din jurul vostru și a modului în care aceste condiții ar putea afecta ambarcatiunea dvs. Pur si simplu, înseamnă că sunteți un navigator sigur și responsabil.

Importanta actualizarii hartilor marine

Unul dintre cele mai valoroase instrumente de la bord pentru îmbunătățirea gradului de conștientizare a situației este pachetul cartografic pe care il veți găsi integrat în chartplotterele Garmin. Cu toate acestea, la fel ca actualizarea telefoanelor mobile și a altor echipamente electronice, hartile dvs. marine necesită actualizări pentru rezultate optime. Cu cele mai noi harti marine ca ghid, vă puteți spori drastic sentimentul de siguranta, mai ales atunci când navigați în ape necunoscute.

Ultima versiune cartografica GARMIN g3

Actualizările cartografice oferă informații importante cu privire la modificările aduse țărmului și adâncimilor apei, sau aparitia a noi elemente artificiale pe apă – cum ar fi balizele și geamandurile. Acestea sunt doar câteva exemple de schimbări care lipsesc de pe o hartă marină învechită. O croaziera sau plimbare poate include multe evenimente neprevăzute care ar putea afecta navigarea dvs. Nu permiteți unei harti marine învechite să fie devina una dintre ele.

Ce noutati aduce cartografia GARMIN g3

Cea mai recentă versiune de cartografie GARMIN g3, v2021.5, include 1.098.477 actualizări ale conținutului hartilor globale, umbrirea detaliata a reliefului, rastere NOAA și multe altele pentru hărțile de coastă BlueChart® g3 și hărțile pentru ape interioare LakeVü g3. Având avantajul acoperirii cartografice, conținutului premium și accesului la comunitatea exclusivă ActiveCaptain®, versiunea v2021.5 oferă informații fiabile de care aveți nevoie pentru a localiza rapid un loc de pescuit promițător sau pentru a planifica un traseu eficient (și sigur) către următorul punct intermediar.

În plus, față de actualizările majore pentru mii de lacuri existente, v2021.5 adaugă date actualizate pentru navigatori pentru lacuri din întreaga lume, inclusiv regiuni din SUA, Africa de Sud, Polonia și multe altele. În SUA, atât utilizatorii de carduri LakeVü g3 cât și LakeVü g3 Ultra pot explora 5 noi lacuri plus râul Ohio, iar utilizatorii de LakeVü g3 Ultra vor avea acces la 12 lacuri cu imagistica de sonar actualizata.

cartografia GARMIN g3

Acoperire extinsa

Această versiune oferă, de asemenea, o acoperire extinsă și îmbunătățiri extraordinare, de înaltă rezoluție, ale reprezentarii reliefului pentru o privire mai clară și detaliată asupra fundului oceanului sau a fundului laculurilor. Umbrirea în relief – o caracteristică preîncărcată pentru BlueChart® g3 Vision și LakeVü g3 Ultra – folosește un amestec de culoare și umbră pentru a crea o vedere multidimensională ușor de interpretat a terenului de mai jos, astfel încât să puteți urmări mai intuitiv structura de pescuit, recifele artificiale, locațiile unice de scufundare și multe altele.

De la maree ​​la furtuni distructive, apele pe care iubim să navigăm sau să pescuim se schimbă frecvent, ceea ce înseamnă că hartile marine actualizate sunt cruciale pentru luarea deciziilor mai inteligente și îmbunătățirea conștientizării situației de moment. Pe măsură ce căutați următorul loc de relaxare sau distractie, asigurați-vă că descărcați v2021.5 pentru cardurile de harti Garmin prin intermediul aplicației ActiveCaptain® sau Garmin Express™.

Articol preluat de pe https://www.garmin.com/.

Adauga un comentariu