Noua gama de motoare ePropulsion EVO

ePropulsion EVO – noile motoare electrice cu hidrogenerare

ePropulsion, lider global în sistemele și serviciile de propulsie electrică marină, a anunțat pe 27 ianuarie gama de produse pentru anul 2021 si introducerea motoarelor electrice din seria ePropulsion Evo.

Pentru anul 2021, ePropulsion și-a standardizat linia completă de produse cu capacități de hidrogenerare, o arhitectură de 48 de volți, brățări de siguranță, un nou tiller ergonomic și motoare direct drive fără perii pentru o performanță mai bună și o reducere mai mare a zgomotului generat.

ePropulsion Evo

Hidroregenerare

Capabilitățile de hidrogenerare sunt o noutate in industrie pentru outboard-urile electrice și o completare majoră a liniei de produse. Indiferent dacă este un motor auxiliar pentru yachting sau un outboard pentru barci pneumatice, această funcționalitate puternică permite încărcarea bateriei motorului în timpul navigării sau remorcării la viteze cuprinse între 4 și 10 noduri.

Arhitectură de 48 de volți

O inovație cheie a liniei de produse ePropulsion este că toate motoarele sunt construite pe o arhitectură de 48 de volți, permițând un grad mai mare de flexibilitate. Bateriile ePropulsion din seria E sunt proiectate pentru a oferi performanțe optime pentru întreaga gamă de motoare din seria Evo. Bateriile din seria E oferă performanțe consistente și funcționare inteligentă, oferind până la 3.000 de cicluri de încărcare. Pentru un plus de confort, bateria Spirit este prima baterie plutitoare de pe piață.

Bratara de siguranta Bluetooth

Desi dispozitivele kill switch sunt piese importante a echipamentului de siguranță, în practică, mulți navigatori le consideră incomode. Oferind brățări de siguranță, cu conexiune Bluetooth, ușor de purtat, Seria Evo oferă siguranță suplimentară și capacități vitale de oprire de urgență, în special în cazul unei situații de om peste bord.

Bratara de siguranta Bluetooth ePropulsion

Am actualizat întreaga linie ePropulsion pentru anul de model 2021 oferind noi caracteristici și capabilități de ansamblu și chiar am introdus un nou model”, a spus Danny Tao, CEO, ePropulsion. „Avem peste cinci ani de experiență în vânzarea Spirit 1.0, Navy 3.0 și Navy 6.0. Am colectat o mulțime de feedback și știm ce caracteristici caută clienții și dealerii noștri în produsele lor. Gama noastră din 2021 include cele mai puternice, versatile și avansate motoare electrice de pe piață și suntem siguri că clienții și proprietarii vor fi mulțumiți.

Noile modele ePropulsion Evo pentru 2021 includ:

ePropulsion Evo – gama Spirit

Modelele Spirit oferă o portabilitate, o autonomie superioară și sunt cele mai ușoare motoare ePropulsion. Cel mai bine vândut model din 2015, Spirit are o baterie integrată și un tiller pliabil. Datorită factorului de formă compact, utilizatorii pot instala seria Spirit în doar un minut.

ePropulsion Evo – gama Navy

Navy Evo este un motor electric disponibil în două niveluri de putere, 3kW și 6kW. Nou pentru anul de model 2021, modelul Navy 6.0 Evo are un motor direct drive fără perii. Astfel întreaga gamă beneficiază de fiabilitatea ridicată și zgomotul redus de funcționare oferit de aceasta tehnologie.

ePropulsion Evo – gama Pod Drive

Pod Drive Evo este un sistem de propulsie marină care elimină formatul clasic cu cizma. Oferit în trei modele – 1kW, 3kW și 6kW – Pod Drive cu direct drive necesită spațiu minim în cabină și funcționează fără niciun zgomot. Pod Drive 1.0 este cel mai mic motor electric tip pod de pe piață și este ideal pentru navigația zilnică pentru ambarcatiuni din gama de 20 de picioare. Nou pentru anul model 2021 este puternicul Pod Drive 6.0 Evo de 6kW. Acest model oferă navigatorilor o nouă soluție ecologică pentru înlocuirea motoarelor cu combustie internă.

Articol preluat de pe www.epropulsion.com.

Adauga un comentariu