Horizon 4.7 AT

Horizon 7.4 AT – o noua abordare a antrenamentului interactiv

Odată cu lansarea benzii de alergare Horizon 7.4 AT, se pare că Horizon Fitness încearcă să se îndepărteze de nivelul entry-level. Noul model aduce o serie de caracteristici noi.

În primul rând, Horizon Fitness lansează o nouă abordare a antrenamentului interactiv.

În loc să blocheze utilizatorii într-un set specific de programare (iFit și altele), această nouă bandă de alergat poate integra o gamă largă de programe de instruire online, inclusiv Studio, Daily Burn, Aaptiv și Treo.

Horizon 7.4 AT - o noua abordare a antrenamentului interactiv

Având în vedere direcția în care s-a deplasat lumea fitnessului și cât de mult se pune accent pe acest tip de antrenament digital la domiciliu. O mutare cu adevărat inteligentă Horizon Fitness care, cu siguranță, diferentiaza banda de alergare Horizon 7.4 AT de oferta concurenței.

Banda de alergare Horizon 7.4 AT

Caracteristici generale ale benzii de alergare Horizon 7.4 AT

Din punct de vedere hardware, banda de alergat Horizon 7.4 AT îmbunătățește performanța față de 7.0 AT, folosind un motor de 3,5 cai cu putere continuă și role de curea mai mari. Această performanță sporită este mai utilă în ceea ce privește longevitatea, deoarece banda de alergat are aceeași viteză maximă de 20 km/h și înclinare maximă de 15 grade, la fel ca omologul său mai accesibil.

motor Horizon 7.4 AT

Motorul acestei benzi de alergat beneficiază și de tehnologia inteligentă Rapid Sync de la Horizon, care este proiectată pentru a permite motorului să accelereze și să încetinească mai repede decât un motor convențional de bandă de alergare. Când vine vorba de programe de rulare mai standard, care nu sunt o caracteristică pe care ați fi căutat în mod natural, dar odată cu apariția antrenamentului pe intervale, această tehnologie merită investitia.

Avantajele benzii de alergare Horizon 7.4 AT

Suprafată de alergare mare – Măsurând 153cm lungime și 56cm lățime, suprafata pentru alergare a benzii 7.4 AT este mai lată cu 5cm decât cea a lui 7.0 AT. Acest lucru este binevenit pentru alergătorii mai înalți și mai grei.

Suprafata de alergare Horizon 7.4 AT

Designul curelei Orto-lite – Horizon a îmbunătățit și mai mult amortizarea centurii sale de rulare, permițând amortizarea variabilă a punții de rulare. Setările soft vor contribui la reducerea tensiunii asupra îmbinărilor, iar setarea mai dură va reproduce alergarea rutieră din lumea reală.

Monitorizarea ritmului cardiac prin Bluetooth – Horizon Fitness ofera o curea de piept cu Bluetooth la achiziționarea benzii de alergat 7.4 AT.

Bluetooth Chest Strap

Programul de antrenament Sprint 8 încorporat* – Antrenamentul pe intervale de intensitate mare (HIIT) este noul trend fitness, iar Horizon este unul dintre puținii producători de benzi de alergat care integrează programe de antrenament specifice HIIT în echipamentele lor. Programul Sprint 8 este un program de antrenament HIIT mai frecvent (și destul de eficient) pentru alergători.

Opțiuni de antrenament variate – Dintre cele patru aplicații de alergare diferite, puteți alege stilul de antrenament care se potrivește cel mai bine obiectivelor dvs.

Tarife reduse pentru aplicațiile de antrenament – Ca parte a eforturilor lor pentru compatibilitate cu o gamă largă de programe, Horizon este capabil să le ofere proprietarilor tarife reduse la o varietate de aplicații de antrenament pentru fitness, cu o reducere de până la 30% în unele cazuri.

Singurul dezavantaj al benzii

Necesită o tabletă – Pentru a profita de integrarea inteligentă a aplicației, va trebui să utilizați propriul iPad sau tabletă, mai degrabă decât un ecran integrat în consolă.

Sprint 8

Despre Sprint 8

Sprint 8 în forma sa cea mai simplă este o variantă proprietară a HIIT derivată de Johnson Health Tech – compania mamă a Horizon Fitness. Antrenamentul de 20 de minute îi duce pe utilizatori printr-o fază de încălzire, urmată de sprinturi intense de 30 de secunde, intrerupte de perioade de recuperare activă de 90 de secunde, înainte de finalul de 2,5 minute. Brandul susține că pierderea semnificativă de grăsime corporală poate fi obținută în doar 8 săptămâni, in baza derulării programului Sprint 8 de 3 ori pe săptămână.

In concluzie

Horizon 7.4 AT nu are in dotare consola touchscreen care se regăseste la alte benzile de alergat mai constisitoare, dar, din punct de vedere al funcțiilor, caracteristicilor și calității construcției, acest treadmill oferă optiuni excelente la un preț accesibil. Este cu siguranță o bandă de alergare eficientă si alegerea potrivita pentru multi alergători.

Adauga un comentariu