EcoFlow River 600

EcoFlow River 600 – o statie portabila modulara

EcoFlow River 600 este un power station portabil accesibil modular și cu încărcare rapidă.

Ecoflow are o bună reputație în industrie pentru producerea unor sisteme power station de cea mai înaltă calitate. Modelul Delta 1300, de exemplu depășește cea mai mare parte a concurenței în aceeași gamă de prețuri. Chiar dacă EcoFlow Delta 1300 este bun, este foarte scump datorită capacității sale. Power station River 600 este foarte accesibil și oferă aproape toate functiile incorporate in Delta 1300.

Caracteristici EcoFlow River 600

River 600 are o mulțime de caracteristici interesante de care lipsesc majoritatii sitemelor power station tradiționale. Unele dintre caracteristicile importante includ următoarele.

Putere nominală

Ecoflow River 600 este o centrală portabilă de 600W, cu o capacitate a bateriei de 288Wh și o extraordinara capacitate de supratensiune de 1200W. Pentru a clarifica lucrurile, capacitatea bateriei definește cât timp poate funcționa un dispozitiv pe această stație, în timp ce capacitatea de supratensiune definește puterea maximă (în wați) pe care o poate furniza.

De exemplu, dacă aveți un televizor de 100W, River 600 îl poate alimenta aproape 3 ore. Dacă aveți un cuptor cu microunde de 600 W, bateria durează doar aproximativ 30 de minute. În mod similar, a avea o creștere uriașă este întotdeauna bun. De exemplu, dacă aveți o mașină de găurit care necesită o putere de 1200 W, R600 o poate alimenta cu ușurință, cel puțin câteva secunde, dacă nu minute.

EcoFlow River 600 are un design modular

River 600 are un design modular, ceea ce înseamnă că puteți conecta baterii externe pentru a crește capacitatea sau cuplați două R600 pentru a dubla capacitatea. De asemenea, pe piata exista mai multe diferite versiuni, inclusiv R600 Max si R600 Pro bazate pe capacitatea bateriei.

Încărcare

Spre deosebire de multe power station traditionale, R600 acceptă încărcarea rapidă. Se poate reîncărca de la 0 la 80% într-o singura oră. Acest lucru poate să nu fie semnificativ la prima vedere, dar atunci când călătoriți într-o mașină sau rulota, aveți un timp foarte limitat pentru a reîncărca centrala electrică (de obicei la un motel). A avea o încărcare rapidă ajută într-adevăr în astfel de cazuri. În medie, R600 se poate încărca complet în aproximativ 1,6 ore, ceea ce este o excelent.

Suport pentru panouri solare

Stația de baterii EcoFlow R600 acceptă panouri solare de maximum 200W. Folosește tehnologia de încărcare MPPT pentru o eficiență maximă. Desi puteți utiliza orice tip de panou solar, vă recomandam unul pliabil pentru călătorii. Un panou de 200W poate reîncărca complet R600 în aproximativ 2 ore (in condiții meteo perfecte).

Suport pentru panouri solare

EcoFlow River 600 oferă aproape fiecare port la care vă puteți gândi:

3 porturi de ieșire AC
3 porturi USB A (unul dintre ele acceptă încărcarea rapidă)
Port USB C 100W
Iesire 12V DC
Priză auto 12V
Intrare solară / auto
Intrare de curent alternativ X Stream.

Versiunea internationala suportă prize de curent alternativ 220-240V 50Hz care sunt utilizate în majoritatea locurilor, inclusiv în Europa, India etc.

Power Station EcoFlow River 600

In concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui power station de nivel mediu care să poată alimenta aproape orice aparat de uz casnic, luati in calcul EcoFlow River 600. Această stație este portabilă, astfel încât să o puteți transporta cu ușurință, este accesibilă și are o mulțime de caracteristici interesante, inclusiv modularitate și încărcare rapidă.

Sursa articolului https://ecoflow.com.

Adauga un comentariu