MATRIX TF50 XIR

MATRIX TF50 XIR o banda de alergare remarcabila

Banda de alergare Matrix TF50 XIR este perfecta pentru orice nivel de fitness, indiferent dacă vă planificați următorul semi-maraton sau pur și simplu încercați să vă atingeți obiectivele de exercitiu pentru ziua respectivă.

Banda de alergare Matrix TF50 XIR

Cadru stabil cu rabatare asistata

Cadrul benzii de alergare Matrix TF50 XIR are rabatare asistată și patru roți de transport pentru pliere și mutare ușoară. Este la fel de ușor de strâns și depozitat; trebuie doar sa ridicați puntea de rulare până auziți „clicul” blocării, deblocați roțile de transport și împingeți sau trageți de ghidon.

Cadru stabil cu rabatare asistata

Funcția de pliere este excelentă pentru depozitare, dar ajută și la stabilitatea benzii de alergat în timpul utilizării. Nu este nimic mai neplăcut decât un treadmill care se clatina în timpul exercitiilor. Cadrul robust cuplat cu cadrul pliant suplimentar permite o experiență robustă de alergare sau mers. Suprafata de exercitii cu 2 straturi și sistemul de acționare Johnson se asigură că de fiecare dată când piciorul lovește suprafața de alergare, motorul se recalibrează, astfel încât să poată ține pasul cu tine.

Matrix TF50 XIR ofera o mulțime de optiuni de antrenament

Când vine vorba de divertisment și de urmărire a antrenamentului, Matrix TF50 XIR ofera o mulțime de optiuni. Indiferent dacă doriți să vă recuperați vizionand emisiunea preferată Netflix, să urmăriți kilometrii de antrenament pentru o cursă viitoare cu aplicația gratuită ViaFit sau să vă plimbați într-o altă parte a lumii, consola XIR vă oferă toate informatiile dorite afișate pe un ecran tactil de 16″.

Consola XIR

Programul Sprint 8

Dacă sunteți în căutarea acelei provocari și responsabilități suplimentare, vă recomandăm să luati in considreare programul Sprint 8. Sprint 8 este minunat pentru cei cu experiență în formarea HIIT sau pentru începătorii care doresc să înceapă cu un antrenament rapid și eficient de 20 de minute. Programul este încărcat cu 4 niveluri de dificultate, de la începători la elite, și opțiunea de a-l face pe antrenorul Phil Campbell să vă ghideze în fiecare etapă, explicând procesul în maniera sa caracteristica, plină de umor.

Singurul neajuns al acestei benzi de alergare este acela ca spațiul de rulare lat de 20” ar putea fi considerat prea ingust de anumiti utilizatori.

În concluzie Matrix TF50 XIR este o bandă de alergat de calitate, cu tot ce aveți nevoie pentru a vă menține în funcțiune pentru mulți ani de acum înainte.

Adauga un comentariu