mega live imaging

MEGA Live Imaging – detaliile și claritatea MEGA Imaging în timp real

RACINE, Wis. (9 iunie 2021) – Humminbird®, cunoscut de mult timp ca lider în domeniul electronicelor de pescuit, extinde performanța tehnologiei patentate MEGA Imaging prin introducerea MEGA Live Imaging.

Această nouă tehnologie sonar oferă claritatea și detaliile imaginii MEGA în acțiune live, permițând pescarilor să vadă peștii și structura în timp real, chiar și urmărind peștii pe ecran în timp ce se deplasează pentru a ataca momeala. Odată cu lansarea acestei tehnologii, pescarii au acces la cel mai complet pachet de tehnologii și produse de top din industrie oferite de un singur brand.

Imaginile sonar sunt oferite de un dispozitiv de căutare compatibil Humminbird și un traductor de ultimă generație, proiectat pentru a fi montat pe un arbore de motor de trolling, asigurând o instalare rapidă în apă și un control ușor al direcției imaginii sonarului live. Traductorul MEGA Live Imaging vine cu un suport multi-poziție care oferă trei moduri de vizualizare, fiecare potrivită pentru diferite aplicații și tehnici de pescuit.

Humminbird MEGA Live Imaging

Moduri de vizualizare

Modul Down: Imagini live care direct sub traductor.

Down

Modul Forward: imagini în direct, dinspre traductor, direcționate folosind pedala sau telecomanda motorului de pescuit.

Forward

Modul Lanscape: imagini panoramice în direct cu vedere spre și în jurul bărcii.

Landscape

În toate cele trei moduri de vizualizare, MEGA Live Imaging oferă imagini de nivel MEGA Imaging pe întregul ecran sonar live. În plus, unghiul optimizat al conului sonar oferă o zonă de acoperire amplă pentru a păstra cu ușurință atât peștii, cât și momeala la vedere, menținând în același timp precizia și capacitatea de a urmari individual exemplarele interesante. Indiferent de scenariul de pescuit, versatilitatea și performanța MEGA Live facilitează vizualizarea și capturarea peștilor în timp real pe ecranul Humminbird.

„Am luat calitatea imaginii de clasă mondială pe care pescarii au ajuns să o aștepte de la sonarul nostru MEGA Imaging și am adus-o la viață în noul nostru produs”, a spus Matt Cook, brand manager Humminbird. „MEGA Live Imaging le va permite pescarilor să urmărească structura și pescuitul în timp real, ceea ce nu este doar un instrument eficient, ci și un mod distractiv de a prinde pești.”

Traductorul MEGA Live Imaging este oferit ca accesoriu și vine cu tot ceea ce este necesar pentru instalarea sa pe un motor de trolling, inclusiv un cablu Ethernet de 20 de picioare, un cablu de alimentare de 10 picioare, suport și accesorii de montare.

Traductor Mega Live Imaging

Compatibilitate MEGA Live Imaging

MEGA Live se conectează la capete de control compatibile Humminbird APEX®, SOLIX® și HELIX® printr-o conexiune Ethernet și nu necesită modul sonar extern, lăsând mai mult spațiu în barcă pentru echipament. Această conexiune Ethernet permite, de asemenea, pescarilor să conecteze surse de sonar suplimentare la același cap de control, cum ar fi Humminbird’s MEGA 360 Imaging® sau Built-in MEGA Imaging pe motoarele de troling Minn Kota®.

„Aducerea MEGA Live Imaging la cele mai bune capabilități de imagistică din aceasta clasă a adăugat încă un motiv pentru ca pescarii să aleagă Humminbird”, a spus Cook. „Cu MEGA Imaging și sonarul Dual Spectrum CHIRP 2D de la Humminbird, împreună cu accesorii premium precum MEGA 360 Imaging și LakeMaster®, pescarii care folosesc Humminbird vor avea cea mai completă imagine pe apă. Cu capacitatea adăugată de a integra și controla produsele Minn Kota prin One-Boat Network™, Humminbird oferă cea mai cuprinzătoare ofertă de caracteristici și capabilități de captură a peștilor disponibila.”

Noul MEGA Live Imaging Humminbird va aparea pe piata în septembrie 2021. Traductoarele MEGA Live Imaging sunt compatibile cu toate modelele APEX și SOLIX, precum și cu modelele HELIX 8-15 G3N / G4N cu MEGA Imaging. Pentru performanțe optime, traductorul este proiectat pentru a fi asociat cu un motor de troling Minn Kota Ultrex™.

Articol preluat de pe www.humminbird.com.

Adauga un comentariu