pompa electrica GE BP-1

Noua pompa electrica GE BP-1 de la SCOPREGA

Nou pompa electrica GE BP-1 – este un pas înainte la acelasi pret ca predecesoarea sa GE BP.

Pentru a ține clienții în permanență actualizați cu privire la evoluțiile tehnologice și de producție, Scoprega a anuntat că începând cu 01 mai 2021 pompa electrica GE BP, nu va mai fi disponibilă pe piață. Întreruperea productiei pentru GE BP este o consecință firească a lansării pe piață a noii pompe electrice GE BP-1.

Cele două produse sunt identice în ceea ce privește greutatea, dimensiunea, puterea și consumul, dar din punct de vedere al performanței, pompa electrica GE BP-1 este cu siguranță un pas înainte.

Noua pompa electrica are un debit de 160 l/min și are un sistem de umflare care vă permite să umflați orice obiect gonflabil până la o presiune maximă de 1200 mbar (18 psi), precum și un sistem de control care garantează oprirea automată la presiunea selectată.

pompa electrica GE BP-1

Pompa electrica GE BP-1 este ideala pentru umflarea placilor SUP

Versiunea standard are doar conexiunea tip baionetă 718/2005 și este destinată în principal umflarii plăcilor SUP.

Pentru a putea folosi GE BP-1 si pentru umflarea barcilor pneumatice, zmeielor, plutelor, saltelelor și gonflabilelor pentru piscină, a fost creat un kit de piese de schimb (cod R333370) care include un tub suplimentar și o serie de garnituri pentru toate diferitele aplicații, care trebuie comandate separat.

În plus, GE BP-1 este echipata cu un nou sistem de cuplare cu șurub, ceea ce o face și mai stabila și mai sigura.

Accesorii incluse

Pe langa geanta de transport convenabila, pompa electrica include cleme tip aligator, un conector pentru bricheta, un cablu de alimentare 3m si un furtun flexibil de 170cm pentru umflare.

Pompele Bravo produse de Scoprega sunt renumite la nivel mondial si sunt recunoscute pentru fiabilitate si rezistenta lor in timp. Pompele electrice automate sunt ideale pentru umflarea barcilor pneumatice, zmeielor, gonflabilelor si saltelelor pentru piscina sau placilor SUP (Stand Un Paddle).

Articol preluat de pe https://www.scoprega.it.

Adauga un comentariu