Happy Cat

10 motive pentru a achizitiona un catamaran HAPPY CAT

Tot ce trebuie să știți despre catamaranele HAPPY CAT pentru cel mai frumos timp petrecut pe apă! Caracteristici care demonstreaza de ce HAPPY CAT sunt cele mai bune bărci cu vele transportabile!

1 Dimensiuni reduse de impachetare – rămâneți flexibil!

Ambalat, HAPPY CAT se potrivește într-o mașină, cutie de portbagaj sau rulotă. Acasă, catamaranul poate fi găzduit cu ușurință într-o pivniță, o magazie de grădină sau un garaj. Fără corpuri sau cadre voluminoase! Totul poate fi demontat și este ambalat în două genti lungi, de 185 cm lungime iar carenele într-o singura geanta. Desigur, pânzele pot fi ambalate suplimentar protejate într-o pungă inclusă.

2 Versatil pe apa:

Sport – Pentru cei cărora le place să călătorească cu viteză mare, HAPPY CAT este investitia ideala. Performanța navigației a crescut incredibil în ultimii ani. Vitezele de peste 16 noduri sunt ușor de atins cu un vânt adecvat. Navigarea distractivă pe cocă este posibilă și pe vânt de categoria 3. Cu o velă Roll-Booster (accesoriu) mai mare în vânt ușor, puteți naviga departe. Pentru vânturile puternice există un set de vele mai mic (accesoriu) cu o gamă mai largă de utilizare.

Familie – Platforma de dimensiuni mari face ca HAPPY CAT să fie o barcă de familie excelentă. Cu puntea stabilă pentru prova, suprafața utilizabilă poate fi mărită cu 1/3. Pentru mai mult spațiu pentru bagaje, copiii pot sta chiar pe puntea de la prova. Controlul simplu al catamaranului permite copiilor sa invete cum să navigheze. Cu o scară de scăldat, ancoră și motor, HAPPY CAT poate fi transformat într-o platformă relaxantă de scăldat.

Aventură – Cu HAPPY CAT s-au întreprins deja călătorii impresionante de aventură, de exemplu o călătorie dus-întors de peste 600 km în Corsica cu un catamaran CAT HAPPY HURRICANE. Sau o călătorie completă in Croația cu o HAPPY CAT EVOLUTION. Capota stabilă a provei și de la pupa oferă mult spațiu pentru echipamente. Tuburile groase asigură flotabilitatea necesară, astfel încât o greutate bagajelor să nu fie o problemă! Chiar și in cazul valurilor mai mari de la mare, există întotdeauna suficientă rezervă de flotabilitate, chiar dacă este vorba de un echipaj din mai multe persoane!

3 Fi cel mai rapid!

Corpurile convexe de perforare a valurilor dezvoltate în bazinele de testare profesionale reduc semnificativ rezistența generală. Testele comparative au arătat că forma optimizată permite viteze medii cu 30% mai mari decât corpurile convenționale „în formă de banană”. Stropirea este redusă semnificativ, iar linia lungă de plutire până la vârful provei crește semnificativ flotabilitatea. Beneficiați de mai multă siguranță pe mări agitate, precum și de posibilitatea de a transporta mai multe bagaje.

Happy Cat

4 Navigație stabila

Platformă centrală cu profil lung:

În general, vântul împinge lateral o barcă cu pânze atunci când navigați. Această deriva poate fi prevenită în diferite moduri – forma corpului, aripioarele, placa centrală – și transformată în mișcare înainte. Cu cât acest punct de contrapresiune este mai adânc fixat în apă, cu atât este mai eficientă prevenirea derivei. Prin urmare, HAPPY CAT are o platfomă centrală cu profil foarte lung, care intra adânc în apă. Astfel, deriva este redusă la un nivel minim, astfel încât trebuie să traversați mai puțin și să puteți naviga sus la vânt (unghiul mediu de virare 100°). Cu cât navigați mai repede, cu atât plăcile centrale ale profilului vor fi mai eficiente în apă. Figurativ vorbind, „platforma centrală se mușcă în apă”, cu cât barca navighează mai repede și va deriva mai puțin lateral.

Platformă centrală cu profil lung

Prin același principiu, avioanele au aripi lungi, turbinele eoliene au pale lungi ale rotorului, iar barcile cu vele moderne eficiente au vele principale înalte.

Forma velelor:

Forma pânzelor este foarte importantă pentru a putea naviga bine în vânt. Punctele foresail ale HAPPY CAT sunt mai aproape de catarg pentru a strânge pânza la un unghi mai optim față de vânt. O poziție bine echilibrată, care permite navigarea pe înălțime, precum și viteză mare în cursuri cu vânt mediu.

Vele stabile

Pentru a se asigura că pânzele „stau” așa cum sunt destinate, catargul este realizat dintr-un profil deosebit de stabil. Datorită învelișurilor duble ajustate precis, catargul se doar îndoaie atât cât sa pemrita pânzelor sa rămâna stabile în formă, chiar și în cazul vânturilor puternice. O caracteristică a acestui lucru este pozitionarea marginilor velei pricipale. Aceastea trebuie să rămână cât mai drepte posibil atunci când navigați și nu trebuie „suflate” în lateral, astfel încât să se poată naviga la o înălțime bună. De asemenea, „răsucirea” din vela principală poate fi menținută jos de catargul stabil, pentru un profil optim al navei principale pe toată înălțimea.

Happy Cat

5 Carmiți fără efort

Noua poziție a cârmei, în partea din spate a pupa, permite direcționarea fără efort chiar și pe vânt puternic. Un confort necunoscut până acum, similar servodirecției! Datorita aceastei poziționari a cârmei, catamaranul alunecă lin și precis prin apă. Manerul poate fi blocat in pozitie in caz de vânt calm pentru a avea mâinile libere.

Happy Cat - Carmire fără efort

6 HAPPY CAT incorporeaza materiale de înaltă calitate, perfect prelucrate

Chila catamaranului Happy Cat este fabricata din cauciuc în loc de plastic:

Faceți ceva bun pentru mediu alegând un produs din cauciuc în loc de PVC. Barcile Grabner și corpurile de catamaran sunt fabricate dintr-un material EPDM / cauciuc natural, special pentru conceput bărcil. Acesta oferă avantaje remarcabile:

Ecologic: fără plastifianții toxici din PVC!
Durabil: Durată de viață de peste 20 de ani în medie!
Etanș la aer: Acoperirea interioară a cauciucului natural oferă etanșeitate maximă, astfel încât aerul să rămână în tuburile gonflabile mai mult timp și să nu fie necesar să-l pompați tot timpul.
Pur și simplu il puteti repara – în loc să-l aruncați!

Cauciuc natural

Cadrul și catargul din aluminiu anodizat:

Cadrul și catargul sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu deosebit de stabil. Tratarea suprafeței prin anodizare ofera, de asemenea, protectie împotriva zgârieturilor și a contactului cu apă sărată.

Cadru și catarg din aluminiu anodizat:

Cadrul profilului și catargul profilului au conexiuni cu mufă pătrată care rămân stabile în formă chiar și în vânt și valuri. Nicio comparație cu bărcile ieftine.

Imbinari profesionale realizate prin sudură:

Poate fi foarte dificil să sudezi perfect aluminiu. De-a lungul anilor cei de la Grabner au învățat multe iar astăzi produsele au o calitate remarcabilă!

Imbinari profesionale realizate prin sudură

Suporturi din oțel inoxidabil, cabluri de tensionare, borne:

Părțile menite sa suporte sarcini mari – montajul la platformei centrale, cabluri de tensionare, terminale, carabiniere – sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la apă sărată.

suporturi inox

7 HAPPY CAT – detalii inovatoare si manipulare optimizată

Ușor de asamblat – Pânza puntii este trasă direct în cadrul inovator al profilului cu frânghie de șurub și tensionată cu eliberări rapide. Nu este necesară o racordare greoaie cu frânghii.

Ușor de asamblat

Balamaua piciorului catargului – Face asamblarea mult mai ușoară! În plus, catargul se rotește cu pânza pentru un profil mai bun al pânzei. Vezi: video de asamblare.

Balamaua piciorului catargului

Călătorul – Cel mai neobișnuit pentru o barcă cu pânze portabilă, standard pe HAPPY CAT! Pentru o aranjare mai bună a velei principale.

Traveller

Reglarea velei – Multe posibilități de fixare, manevrare si reglare exactă a velelor.

Sail Trim

Inovații – prelungitor de cârmă, scripete pentru platforma centrala, scripete pentru vele su tenisonare parame, blocare pentru carma, rolă de rapel etc.

inovatii Happy Cat

8 Original! HAPPY CAT este primul catamaran travel din lume – construcție perfectă

Odată cu achiziționarea producției de bărci gonflabile Semperit în 1986, compania Grabner a preluat și producția primului catamaran demontabil – Semperit Kat. Acest catamaran este în producție încă din anii 1960. De atunci s-au întâmplat multe. La început, catamaranele erau încă fabricate din lemn. Din 2005, multe componente au fost fabricate din aluminiu.

Cea mai modernă generație HAPPY CAT a fost dezvoltată în mod elaborat pe parcursul a trei ani și a iesit pe piață în 2015 cu modelul EVOLUTION. De atunci, detaliile precum tăierea pânzei au fost optimizate în continuare. Între timp, catamaranele HAPPY CAT sunt atât de perfectionate încât chiar și marinarii profesioniști sunt impresionați de performanța de navigare.

Happy Cat - primul catamaran travel din lume

Această istorie de peste 60 de ani poate fi experimentata în mod clar atunci când navigați. Nu veti cumpara un prototip, ci un catamaran absolut profesionist!

9 Fabricat în Austria

De la înființarea companiei în 1975 – acum mai bine de 40 de ani – Grabner reprezintă cea mai înaltă calitate. Un adevărat producător, cu producție proprie în Austria și furnizori din regiune. Valoarea adăugată rămâne în Germania și Austria și nu migrează spre est. Zeci de ani de experiență în producția de catamarane pot fi văzute în fiecare detaliu. Acest lucru are ca rezultat o calitate a producției care este incomparabilă pe piața mondială. În calitate de producător premium.

Cea mai înaltă calitate și valoare adăugată din Austria și Germania!

10 Comunitatea HAPPY CAT

Ca marinar Grabner nu ești singur! De-a lungul deceniilor și mai ales în ultimii ani, cu cea mai modernă generație HAPPY CAT, zeci de mii de catamarane au fost vândute în întreaga lume.

În fiecare an are loc o mare întâlnire HAPPY CAT la care pot participa 70 de catamarane. Marinarii pot face schimb de idei, pot învăța multe și pot lega prietenii.

Multe caracteristici și accesorii originale

În versiunea standard a unui HAPPY CAT, multe caracteristici sunt deja incluse. În plus, există o selecție largă de accesorii pentru a personaliza catamaranul pentru orice aplicație:

Platforma de la prova, pernele pentru scaune, roțile, suportul motorului, pungi speciale de depozitare, vele pentru vânt usor sau puternic, sistem de protecție împotriva răsturnării, trapez, prelată, parasolar, scară pentru scăldat etc.

Dimensiunea ideală

Singur? In doi? Cu familia? Spatiu redus in rulota sau ceva mai mult? Dimensiunea perfectă pentru dvs.:

Grabner Happy Cat

Articol preluat de pe https://www.grabner.com.

Adauga un comentariu