vesta de salvare Solas

Ce este o vesta de salvare SOLAS?

O vesta de salvare SOLAS are 5 caracteristici principale. Vestele de salvare gonflabile SOLAS sunt utilizate de tehnicieni și de industria marină reglementată SOLAS, pe ambarcatiuni cum ar fi vasele de croazieră, superyachtul și feribotul.

Principalele cerințe pentru o vesta de salvare SOLAS sunt:

Vestă de salvare cu cameră dublă – Este necesar pentru o vestă de salvare gonflabilă SOLAS sa aiba două camere independente activate de două capete de tragere automate. Sistemul cu cameră dublă oferă redundanță. Ambele capete de tragere vor activa umplerea veselor de salvare cu gaz.

SOLAS Ships Wheel approved – Vestele de salvare gonflabile SOLAS ar trebui să fie marcate cu Ships Wheel Mark pentru a identifica faptul că a fost aprobată conform celui mai recent standard SOLAS.

Lumină de salvare aprobată SOLAS – Este necesar ca o vestă de salvare aprobată SOLAS să fie echipată cu o lumină de salvare aprobată SOLAS. Spinlock DURO SOLAS este echipata cu lampa de salvare aprobată de Spinlock PYLON SOLAS.

vesta de salvare SOLAS

Echipata cu franghie ‘buddy’ plutitoare – O vestă de salvare gonflabilă SOLAS este echipată cu o franghie plutitoare lungă de 2 metri, pentru a o conecta de alte eventuale persoane sau a se lega de resturile plutitoare.

Vesta de salvare SOLAS vă va întoarce pe spate – Când sunt umflate în apă, vestele de salvare aprobate de SOLAS vor întoarce utilizatorul pe spate și vor rămâne complet umflate 24 de ore.

Inspecția vestei de salvare SOLAS – O veste de salvare SOLAS trebuie întreținută la un centru de service aprobat SOLAS.

Vesta de salvare SOLAS DURO de la Spinlock

Vesta de salvare SOLAS DURO de la Spinlock este potrivită pentru aplicații din industria marină reglementată de SOLAS, cum ar fi nave de croazieră, superyacht, feriboturi, petrol și gaze, geofizică marină, remorchere, bărci pilot, platforme offshore, pescuit, acvacultură, energie, aplicatii militare, securitate, salvare, șlepuri de armare, nave de mare viteză, muncitori portuari, muncitori doc, construcții maritime și multe altele.

Vesta de salvare Spinlock Duro

Articol preluat de pe https://www.spinlock.co.uk.

Adauga un comentariu