Zodiac Original

Piscinele gonflabile supraterane Zodiac Orginal

Piscinele gonflabile Zodiac Orginal funcționează atât ca piscine supraterane cât și ca piscine semi-ingropate.

Există piscine gonflabile pe care le puteți achizitiona pentru copiii dvs. care conțin câțiva litri de apă, dar data viitoare când soția vă cere să cumoarati o piscină gonflabilă pentru copii fără a specifica dimensiunea, vă recomandăm să luați în considerare cateva dintre aceste uriașe piscine gonflabile!

Piscinele Zodiac Orginal – robuste si mai durabile

Aceste piscine gonflabile sunt mult mai robuste și mai durabile decat variantele oferite de firmele competitoare . Sunt comercializate în câteva dimensiuni diferite, cea mai mare versiune a acestora Zodiac Orginal HIPPO 65, avand impresionanta lungime de 16.55 metri.

Zodiac Orginal HIPPO 65

Piscina gonflabilă uriașă vine chiar cu propriul sistem de filtrare cu nisip și pompă pentru piscină, astfel încât nu va trebui să o scurgeți la fiecare câteva zile, așa cum ați face cu o piscină gonflabilă normală pentru copii.

Auto incalzire

Inelul gonflabil uriaș al piscinei acționează, de asemenea, ca un încălzitor de apă pentru piscină. Pe măsură ce soarele lovește inelul, aerul limitat în interiorul tubului crește în temperatură și apoi încălzește apa conținută în tub. Această apă încălzită este apoi returnată în piscină, oferind apă caldă numai buna pentru înot fără a mai fi nevoiti sa achizitionati un încălzitor electric sau cu gaz.

Auto incalzire

Piscinele Zodiac Orginal vin in trei forme diferite

Piscina gonflabilă gigantică Zodiac Orginal are trei forme diferite: rotunda – gama Winky, rectangulara – gama Hippo și ovala – gama Ovline și multe varinate de dimensiuni diferite pentru fiecare formă. Versiunea rotundă vine în 5 dimensiuni diferite, versiunea rectangulară vine în 2 dimensiuni diferite, iar versiunea ovală vine în 3 dimensiuni diferite. Este suficient să spunem, indiferent de dimensiunea pe care o căutați, veți fi capabil să gasiti piscina gonflabilă pe care o doriti.

Zodiac Ovline

Piscinele Zodiac Original au fost concepute in urma cu mai bine de 20 ani pe vremea cand Zodiac Aeronautic, Zodiac Poolcare si Zodiac Nautic erau parte din acelasi grup. Sunt fabricate din Dynalon pentru o rezistenta crescuta in timp si se livreaza in kit complet de filtrare si scara de acces.

Dynalon

Adauga un comentariu