Vacanta pe apa

Vacanta pe apa si echipamentul esential pentru activitati de agrement

Când plecați într-o vacanta pe apa, cu barca, este o idee bună să luați la bord si echipamente pentru distractie. Unele dintre ele pot avea chiar o dublă utilizare și pot fi folosite pentru a avea grijă de barcă. Asadar, care sunt elementele tale esențiale pentru o croazieră?

Echipamentul de snorkeling – esential pentru o vacanta pe apa

Ce ar putea fi mai bun decât să admiri fundul oceanului in timp ce ești ancorat? Echipat cu o mască pentru scufundari, labe de inot și un snorkel, puteți înota la suprafață pentru a privi peștii, dar, de asemenea, puteți să vă scufundați si dupa crustacee, de exemplu.

Echipamentul de snorkeling - esential pentru o vacanta pe apa

O mască pentru scufundari la bord vă va permite, de asemenea, să vă scufundați sub barcă pentru a verifica carena sau a îndepărta resturi sau vegetatie prinsă în elice.

Hamacul

Hamacul pe mare este un vis! Fiind cel mai apreciat in perioadele in care sunteti ancorat, pentru puțin somn digestiv sau pentru odihna copiilor în timpul zilei, este la fel de plăcut atunci când navigați, deși odihna va fi mai agitata! Ușor de instalat – cu corzi sau carabină – hamacul se pliază la fel de ușor în geanta sa de transport.

echipament de vacanta - hamacul

Pe uscat, poate servi drept fata de masa pentru un picnic pe nisip, de exemplu.

Costumul de neopren

Pentru unii, costumul de neopren poate părea prea mult, dar totul depinde de apele in care navigați! Dacă Marea Mediterană are 28°C, Atlanticul sau Canalul Mânecii sunt mai degrabă 19°C. Persoanele mai friguroase și copiii vor fi fericiți să poată înota, în orice fel de apa.

Costumul de neopren

Pentru scufundări, costumul de neopren va fi bine apreciat și poate fi completat cu o centură de plumb pentru o scufundare mai facila.

Pantofii pentru sporturi nautice

Dacă vara avem tendința de a naviga desculți sau în sabdale, pantofii pentru sporturi nautice pot fi foarte utili atunci cand deparcati în sălbăticie. Unele locuri de ancorare sunt nelocuite și sălbatice iar urcarea stâncilor în flip-flops nu este cea mai practica activitate.

Vacanta pe apa si echipamentul esential pentru activitati de agrement

Pentru picioarele sensibile – în special pentru copii – unele plaje sunt stâncoase sau umplute cu scoici ascuțite și vor fi bine protejate în pantofi dedicati.

O placa wakeboard

Wakeboarding-ul este o activitatea de agrement la modă! Ușor de transportat, ușor de navigat și ușor de cumpărat (prețul este foarte accesibil), este dispozitivul nautic esențial pe care îl aveți la bord pentru joaca sau chiar practicarea sportului.

wakeboard

Cărțile si jocurile de societate

Indispensabile într-o croazieră, cărțile pot fi ambalate în valize pentru a vă relaxa și pentru a va ocupa timpul în zilele ploioase. Cuvinte încrucișate, jocuri de societate, cărțile de colorat și alte activități pot fi puse în același coș, chiar dacă unele sunt mai puțin transportabile decât altele.

Vacanta pe apa si echipamentul esential pentru activitati de agrement

Dintr-o vacanta pe apa nu poate lipsi echipamentul de pescuit

Când navigați, este întotdeauna distractiv să incercati pescuitul la trena cu o lanseta sau mai multe. La fel, când sunteti la ancora, de ce să nu încercați să vă asigurati urmatoarea masa cu pestele prins de dumneavoastra? Pentru asta, nu trebuie să uitați să aduceți vergi, linii, lansete, mulinete, cârlige și momeală.

Dintr-o vacanta pe apa nu poate lipsi echipamentul de pescuit

Atmosfera de vacanta poate fi insufletita de o boxa portabila

Dacă barca dvs. nu este echipată cu echipament audio marin, vă recomandăm să aduceți o boxa portabila care să vă permită să ascultați muzică la bord. Ușoare, sunt ușor de transportat și unele modele sunt chiar impermeabile.

Boxa portabila BOSS AUDIO Tube cu receptor FM, rezistenta la apa IPX5, bluetooth

Gratarul

Scopul unei vacanțe cu barca este să petreceți un timp relaxant cu familia și prietenii. Deci, de ce să nu investiti într-un grătar portabil pentru mese conviviale? La urma urmei, a mânca bine este și o activitate de agrement!

Vacanta pe apa si echipamentul esential pentru activitati de agrement - Gratar portabil

Adauga un comentariu