masina de tuns gazon AL-KO 34.8 Li EasyFlex

Masina de tuns gazon AL-KO 34.8 LI EasyFlex

Dacă aveți o peluză mică sau medie de până la 200 m2 și căutați o mașină de tuns iarba cu o valoare excelentă, eficientă și ușor de utilizat, atunci AL-KO 34.8 Li EasyFlex ar putea fi masina de tuns gazon ideală pentru dvs.

Cu o latime de taiere de 34cm, masina de tuns gazon fără cablu AL-KO 34.8 Li EasyFlex este alimentată de 2 baterii Li-Ion de 20V/2.5Ah EasyFlex care sunt incluse în pachet. Acest lucru vă permite să lucrați liber, în același mod în care puteți cu o mașină de tuns iarba pe benzină. Totodata, beneficiati și de avantajele de a avea aceeași ușurință de utilizare, lipsa de emisii și aceasi întreținere redusă pe care o obțineți de la o mașină de tuns electrică. Ca sa nu mai vorbim de zgomotul redus care va va menaja familia si vecinii.

Masina de tuns gazon cu acumulatori

AL-KO 34.8 Li EasyFlex are o greutate redusa, ceea ce face incredibil de ușor să vă mișcați atunci când tundeți gazonul. De asemenea, mânerul de transport ajută la ridicarea mașinii de tuns peste trepte sau alte obstacole din grădină.

Masina de tuns gazon AL-KO 34.8 LI EasyFlex

O masina de tuns gazon usor de utilizat

Cu funcții concepute pentru a spori ușurința utilizării, cum ar fi maneta de reglare a înălțimii de tăiere unice, care permite masinii de tuns gazon să taie la 7 înălțimi diferite, cuprinse între 25-75 mm. Cu un sac colector de iarbă din țesătură textila de 30L cu indicator de nivel de umplere și pârghii de comandă duble pe ghidon, puteti fi sigur că tunderea gazonului va fi mai mult o plăcere și mai puțin o corvoadă.

Usor de utilizat

Un alt mare avantaj al achiziționării acestui pachet este faptul că cele 2 baterii AL-KO EasyFlex sunt compatibile cu toate celelalte 12 instrumente din gama EasyFlex.

Masina de tuns gazon AL-KO 34.8 LI EasyFlex

Kitul include:

1 masina de tuns gazon AL-KO 34.8 Li EasyFlex

2 baterii Li-Ion de 20V/2.5Ah EasyFlex

1 incarcator dublu AL-KO EasyFlex.

Despre AL-KO

Fondată în 1931, compania AL-KO Kober Group este un furnizor de frunte în sectoarele Gardentech, Automotive și Air Technology. În sectorul Gardentech, AL-KO oferă toate instrumentele de grădinărit de care aveți nevoie pentru o grădină frumoasă și bine întreținută. Nu veți găsi doar o gamă extinsă de mașini de tuns iarba, ci și multe alte produse pentru îngrijirea gazonului: de la motocoase până la scarificatoare. Îngrijirea arborilor și a gardului viu este, de asemenea, ușurată cu trimmere de gard viu ergonomice, drujbe puternice și aspiratoare si suflante de frunze, precum și tocatoare de lemn!

Site producator https://alko-garden.de.

Adauga un comentariu