Simrad App

Simrad App ofera functii de navigare si asistenta pentru afisajele Simrad

Egersund, Norvegia – Cu ocazia aniversarii a 75 de ani de existenta liderul în domeniul electronicii marine Simrad a lansat Simrad App – o noua aplicatie care ofera funcții de navigare și asistență pentru afișajele Simrad. Aplicația actualizată include o ofertă premium completată de noi funcții de cartografiere, funcționalitate avansată și oglindire și control al afișajelor multifuncționale Simrad de pe smartphone sau tabletă. Este disponibil atât pe Apple Store pentru iOS, cât și pe Google Play pentru Android.

O aplicatie pe care orice utiliztor Simrad o poate descarca si utiliza

Simrad App poate fi descărcata gratuit și oferă o experiență bogată care include diagrame nautice gratuite actualizate de la C-MAP®, puncte de parcurs personale, rute și trasee, acces la date despre condiții meteorologice marine, personalizare și multe altele. Aplicația vă permite, de asemenea, să vă înregistrați dispozitivele Simrad, asigurându-vă că aveți cea mai recenta versiune software, manuale, informații și sfaturi despre produs, precum și posibilitatea de a vă sincroniza punctele de parcurs și rutele. Versiunea premium are funcționalități suplimentare, inclusiv navigare autonomă.

„Noua caracteristică de oglindire vă permite să vizualizați și să vă direcționați dispozitivele electronice Simrad de oriunde de pe barcă chiar din palma mâinii”, a declarat James Methven, Global Head of Brand, Simrad Yachting. „Această integrare ușoară cu dispozitive însoțitoare, împreună cu diagrame și caracteristici intuitive C-MAP fac din Simrad App o facilitate pe care orice utilizator Simrad o poate descărca și utiliza”.

Simrad App versiunea Premium

Versiunea premium a aplicației Simrad oferă diagrame globale și hărți offline, diagrame de batimetrie de înaltă rezoluție, sistem de identificare automată (AIS), trafic comunitar Simrad, overlay meteo de 5 zile de-a lungul traseului și overlay meteo de 5 zile, date de navigare GPS și linie, înregistrare pistă plus umbrire personalizată a adâncimii. Complementarea completă a datelor meteo este oferită în ambele versiuni, incluzand date despre vânt, starea mării, maree și curenți, temperatura apei și multe altele. Aplicația Simrad oferă, de asemenea, informații detaliate despre pescuit pentru pescari și pasionații de pescuit sportiv.

Simrad App – versiunea gratuita

“Versiunea gratuita, simplificată, oferă o listă lungă de tehnologie și funcționalitate direct pe smartphone-ul sau tableta dvs., fără costuri, pentru a vă permite pescuitul sau plimbarea cu iahturi și bărci cu motor lângă țărm sau offshore”, a adăugat Methven. “În plus, acum oferim opțiunea pentru o actualizare facila a abonamentului anual pentru a primi caracteristici premium cruciale, cum ar fi grafice offline și date GPS îmbunătățite, umbrirea personalizată a adâncimii și noul overlay meteo timp de 5 zile de-a lungul traseului.”

Un aspect curat si neaglomerat

Diagramele C-MAP continute in aplicație sunt proiectate cu atenție pentru a evidenția ceea ce este cel mai important la în timpul unei plimbari cu barca, menținând acuratețea și un aspect curat și neaglomerat. Diagramele sunt alimentate de date de la birourile hidrografice oficiale și sunt actualizate și conectate continuu la mii de surse de date pentru a îmbogăți datele despre zonele din apropierea țărmului sau offshore si a oferi claritate la stabilirea traseului, indiferent dacă este vorba de o plimbare sau de o călătorie mai lungă.

Simrad App Free Simrad App PREMIUM
Hărți nautice actualizate
Puncte de parcurs, rute și trasee personale
Manual și Autorouting
Instrument de măsurare a distanței
Mii de puncte de interes
Prognoza meteo marină
Vremea de-a lungul traseului timp de 24 de ore
Suprapunerea vremii timp de 24 de ore
Import și export GPX
Personalizarea graficului: dimensiunea bărcii, unitățile de măsură preferate, tipul preferat de hartă sau modul de vizualizare (Automat, luminos sau întunecat) și multe altele
Înregistrarea dispozitivului
Suport dispozitiv: manuale, ghiduri, videoclipuri
NOU: mirroring și control
NOU: Sincronizare WRnT offline.
Tot ce ofera versiunea gratuita plus:

Hărți offline (diagramă globală)
AIS
Vremea de 5 zile de-a lungul traseului
Navigare: date GPS, linie de navigare, palmares
Trafic: monitorizarea celorlați utilizatori de aplicații din jur
NOU: acoperire meteo de 5 zile
NOU: Batimetrie de înaltă rezoluție
NOU: umbrire personalizată a adâncimii
NOU: umbrire in relief.

Sursa articoulului: simrad-yachting.com.

Adauga un comentariu