MyYamahaOutboards

Yamaha Marine prezinta aplicatia MyYamahaOutboards

Noua aplicație și portalul web MyYamahaOutboards îmbunătățesc experiențele generale ale clienților si cresc valoarea motoarelor detinute

În această vară, Yamaha Marine a introdus MyYamahaOutboards, o nouă aplicație mobilă și un portal web care revoluționează experiența de proprietate și ajută la îmbunătățirea satisfacției clienților motoarelor outboard Yamaha. MyYamahaOutboards pune la dispoziția proprietarilor informații esențiale despre produs și dealer, inclusiv un istoric complet de întreținere pentru fiecare motor deținut.

“MyYamahaOutboards dovedeste că fiecare motor outboard Yamaha are un potențial de longevitate de neegalat, mai ales atunci când este întreținut în mod corespunzător”, a declarat Frank Wilhelm, director de publicitate și marketing digital, Yamaha Marine Engine Systems. “Acum, clienții noștri au un instrument unic menit să îmbunătățească întreaga experiență de proprietate. Fie că un navigator iese pe apă în fiecare zi sau doar câteva ore în fiecare an, MyYamahaOutboards este un instrument valoros pentru oricine detine un motor Yamaha.”

Aplicatia raportează istoricul motorului și cerințele de întreținere

MyYamahaOutboards raportează informațiile istoricului proprietarului și cerințele de întreținere, reamintind proprietarilor intervalele de service recomandate. Sistemul înregistrează fiecare interval completat de către dealerii autorizați Yamaha participanți.

Pentru proprietarii care preferă o abordare DIY, aplicatia oferă diagrame utile de întreținere. De asemenea, îi notifică pe proprietarii de bord atunci când programările de serviciu sunt datorate prin notificări push și mesaje din cadrul aplicației.

aplicatia MyYamahaOutboards

De-a lungul timpului, o istorie completă a întreținerii efectuate pentru motorul Yamaha are potențialul de a spori valoarea de revânzare.

“Există un mare beneficiu în faptul că toate intervalele de service completate sunt înregistrate pe o platformă succintă cu un dealer autorizat Yamaha”, a spus Wilhelm. “În plus, proprietarii pot utiliza acest important raport istoric de întreținere pentru a spori încrederea și pentru a crește valoarea atunci când sunt gata să revândă barca detinută și să cumpere una nouă.”

Înainte ca proprietarii să poată utiliza întreaga suită de caracteristici MyYamahaOutboards, notoarele achiziționate trebuie să fie înregistrate în garanție de către un dealer autorizat Yamaha. După finalizarea înregistrării garanției, proprietarii își pot crea un cont prin intermediul aplicației sau al portalului web. Platforma stochează informații despre înregistrarea motorului și a bărcii pentru a facilita preluarea atunci când este necesar. În plus, proprietarii care achiziționează motoare outboard Yamaha pot introduce numărul lor principal de identificare a motorului (PID) și pot începe imediat să folosească aplicația sau portalul.

Aplicatia MyYamahaOutboards are capacitatea de a stoca informații pentru mai multe bărci și motoare outboard detinute

MyYamahaOutboards are, de asemenea, capacitatea de a stoca informații pentru mai multe bărci și motoare outboard, per utilizator. Pentru bărcile cu două sau mai multe motoare, proprietarii pot seta poziția specifică a fiecărui motor outboard pe barcă (port, tribord, centru etc.). Când utilizatorul este gata să-și renonveze sau să-și vândă barca, își poate actualiza informațiile despre barcă și motor, direct prin aplicație sau portalul web, după ce și-a achiziționat noua barcă și motorizarea sa de la un dealer autorizat Yamaha Outboard.

aplicatia MyYamahaOutboards

În plus, noua aplicatie oferă proprietarilor alte instrumente benefice, inclusiv liste de verificare convenabile pe care le pot folosi proprietarii pentru a pregăti înainte și după fiecare experiență de plimbare cu barca. Aplicația are, de asemenea, o funcție de jurnal de călătorie la îndemână, pe care navigatorii o pot folosi pentru a tine un jurnal despre călătoriile lor preferate.

Proprietarii au acces, prin intermediul platformei, la o baza de date care include manuale de utilizare și tutoriale video. Funcția Yamaha Dealer Locator le permite să găsească și să salveze dealerul lor preferat Yamaha în profil. De asemenea, pot căuta piese și accesorii specifice și pot obține informații despre noile produse Yamaha, promoții și viitoare showuri nautice.

MyYamahaOutboards este disponibil ca aplicație mobilă pe dispozitive iOS® și Android® și ca portal web. Accesați yamahaoutboards.com/app pentru a afla mai multe.

Sursa articolului https://yamahaoutboards.com.

Adauga un comentariu