Suunto 9

SUUNTO 9 – proiectat pentru sport si aventura

SUUNTO 9 este un ceas conceput pentru experiențele de vârf pe care sportul te face să le simți, pentru aventurile care rămân cu tine pentru totdeauna.

SUUNTO 9 Peak și Suunto 9 Baro – gama emblematică a Suunto cu funcții pentru cele mai solicitante sporturi și aventuri în aer liber. Sunt ceasuri sport GPS rezistente și durabile, cu autonomie maximă a bateriei și barometru. Vin în două mărimi pentru a se potrivi oricărui gust și dimensiuni a încheieturii mâinii. Fabricate în Finlanda.

SUUNTO 9 are două variante

SUUNTO 9 Peak

Cel mai subțire, mai mic și mai rezistent ceas pe care Suunto l-a făcut vreodată. Pentru cei care preferă un ceas sport mic și ușor, cu design minimalist. Diametru 43mm, ultra subțire 10,6mm.

SUUNTO 9 Baro

Ceasul Suunto 9 original, premiat, in care au încredere cei mai mari sportivi și aventurieri din lume. Pentru cei care preferă un ceas sport robust cu un ecran mare. Diametru 50mm, grosime 16,5mm.

Suunto 9: Baro si Peak

Rezistent și durabil

Testat la extrem, impermeabil la 100m sub apa. Incorporeaza materiale de cea mai înaltă calitate: sticlă de safir și titan de gradul 5 la modelele selectate.

Durata de viață a bateriei fără compromisuri, de la 25 de ore cu cel mai bun GPS până la 170 de ore în modul Tur. Paterne inteligente de încărcare bazate pe istoricul activității dvs. Calitate premium fabricată în Finlanda, construit pentru a indura orice aventură. Testat în cele mai dure condiții.

Conceput pentru aventură

Suunto 9 ofera rute pentru explorare și modalitatea de a-ți găsi drumul înapoi. Experimentați cele mai uimitoare locații cu punctele de interes din aplicația Suunto. Planificați-vă traseele în aplicația Suunto cu hărți specifice sportului practicat și puncte de plecare populare.

Suunto 9 - conceput pentru aventura

Un ceas pentru pentru pasionatii de sport

Bucurați-vă de momentele care vă umplu de energie, fie că alergați pe drumuri, poteci sau piste sau oricare dintre cele 80 de sporturi listate. Prindeți alergătorul fantomă virtual pentru a vă exersa ritmul sau doar pentru a vă distra. Menține un echilibru sănătos cu sarcina de antrenament, odihnă și recuperare, astfel încât să fii mereu pregătit pentru acea aventură de ultim moment.

Un ceas pentru pentru pasionatii de sport.

Impartiti experiențele de vârf cu prietenii

Asociați Suunto 9 cu aplicația Suunto pentru a vă urmări toate aventurile, precum și pentru a vă urmări tendințele pe termen lung, inclusiv activitatea zilnică și somnul. Publicati cu ușurință cele mai mari realizări ale dvs. și conectați-vă cu alții din comunitatea Suunto. Verificați apelurile, mesajele și notificările primite dintr-o singură privire de pe ceas. Aplicația Suunto este disponibilă în App Store și Google Play.

Beneficiați de rețeaua de parteneri Suunto

Conectează-ți ceasul Suunto cu instrumentele tale preferate pentru a-ți analiza antrenamentul, pentru a găsi rute noi, pentru a obține instruire sau pentru a crea videoclipuri 3D cu aventurile tale – și pentru a le distribui comunității tale preferate.

Suunto 9 beneficiaza și de Value Pack; beneficii și cadouri în valoare de peste 500€/£/$ oferite de partenerii noștri care vizează îmbunătățirea experienței de antrenament și în aer liber și de a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Suunto value pack

Sursa articolului https://www.suunto.com

Adauga un comentariu