LiFePO4 LX48-50

LIONTRON LX48-50 o baterie de stocare high-end cu design modular

LIONTRON LX48-50 este o memorie LiFePO4 modulară pentru cele mai înalte cerințe. Datorită ciclului de viață lung, sistemul de stocare este ideal ca acumulator pentru sisteme fotovoltaice, invertoare sau o sursă de alimentare independentă.

Cel mai înalt nivel de siguranță și o durată de viață foarte lungă sunt garantate datorită celulelor LiFePO4 de înaltă calitate și celei mai recente tehnologii BMS, chiar și cu descărcare profundă obișnuită. Memoria permite încărcare rapidă, eficientă și un curent de descărcare foarte mare.

Sistemul de stocare are o structură modulară. Fiecare modul este o memorie complet funcțională cu propriul sistem integrat de gestionare a bateriei sau BMS pe scurt. Monitorizează constant starea celulelor și le protejează împotriva supraîncărcării, supratensiunii și supratemperaturii, printre altele. Defectarea unității de depozitare din cauza influențelor mediului sau a utilizării incorecte este prevenita în prealabil. Prin simpla interconectare a mai multor module de memorie, este posibilă creșterea capacității, ulterior, fără probleme.

LIONTRON LX48-50 o baterie de stocare high-end cu un design modular

LIONTRON LX48-50 este bazata pe cea mai sigură tehnologie cu litiu

Bateria se bazează pe tehnologia fosfat de litiu fier (LiFePO4). Permite o durată de viață extrem de lungă și oferă o reducere semnificativă a greutății, rezerve enorme de energie și o tensiune stabilă chiar și la sarcini extreme.

Sistemul integrat de management al bateriei (BMS) monitorizează constant starea fiecărei celule individuale și le protejează împotriva supraîncărcării, supratensiunii și supratemperaturii, printre altele. Acest lucru previne defectarea prematură a bateriei din cauza influențelor mediului sau a utilizării incorecte.

Instalare și extindere ușoară

Bateria este deosebit de ușoară și proiectată pentru o instalare compactă într-un rack de 19 inch. Mai multe rezervoare de stocare pot fi conectate între ele prin simpla conectare a cablurilor, fără unelte speciale. Memoria poate fi extinsă și la o dată ulterioară fără probleme.

rack LIONTRON LX48-50

Durabila, usor de intretinut si reparat

Bateria poate fi deschisă rapid și ușor în scopuri de service prin slăbirea a patru șuruburi. Acest lucru permite reparații rentabile și înlocuirea simplă a componentelor individuale. Utilizarea durabilă a produsului permite folosirea sa cu mult peste perioada de garanție.

In concluzie, LIONTRON LX48-50 este o baterie de stocare care corespunde celor mai inalte exigențe.

Baterie de stocare de înaltă performanță compatibilă cu multe invertoare, adesea ca alternativă la bateriile plumb-acid.
Cea mai sigură tehnologie cu litiu (LiFePO4) fosfat de fier litiu. fără gaze, fără risc de explozie sau incendiu. Absolut fără întreținere.
BMS integrat în fiecare modul cu echilibrare adaptivă a celulelor. Protecție împotriva scurtcircuitului, supraîncărcării și descărcarii profunde.
Durata de viață maxima cu peste 6000 de cicluri, chiar și cu descărcare profundă regulată.
Curent mare de descărcare și încărcare eficientă – Putere de descărcare continuă de peste 3 kW per modul de stocare. Eficiență de încărcare de până la 99%.
Autodescărcare scăzută – Doar aproximativ 3% pe lună (10% pe an) atunci când bateria este depozitata/nu este utilizata.

Disponibila de asemenea si in varianta 48V 100Ah.

Adauga un comentariu