Yamaha F25

Noul motor outboard Yamaha F25 cu Power Trim and Tilt

Kennesaw, Georgia – 18 ianuarie 2022 – Gama de motorare termice outboard Yamaha F25, puternice și ușoare, se extinde din nou în 2022, cu două modele cu cizma scurta (15″) power trim and tilt (PTT) și două modele suplimentare cu un nou mâner tip tiller preinstalat din fabrică.

Yamaha F25 un motor premiat

„Motorul Yamaha F25 a câștigat mult ravnitul premiu pentru inovație NMMA® la scurt timp după introducere”, a declarat David Meeler, Product Introduction Manager, Yamaha Marine Engine Systems. „Fiind cel mai ușor model de 25 de cai putere disponibil – în doi timpi sau în patru timpi – are cel mai mare raport putere/greutate din clasa sa. Odată cu adăugarea acestor noi modele, Yamaha adaugă mai multă valoare și confort puterii portabile premium.”

Power Trim and Tilt

Comutatorul Power Trim and Tilt este acum disponibil pe modelele cu cizma scurta, pentru motoarele cu comenzi la eche sau de la distanta. În plus, toate modelele Yamaha F25 cu comenzi la eche vin echipate din fabrică cu PTT si beneficiaza de un mâner tiller nou, înclinabil, cu comutator PTT integrat. Mânerul este mai scurt și mai mic, fiind mai ușor de utilizat în aplicațiile în care spațiul este limitat.

Navigatorii pot folosi, de asemenea, comutatorul Power Trim and Tilt atunci când exteriorul și/sau mânerul sunt complet înclinate în sus, permițând un acces mai ușor in cazul pescuitului la trena. Comutatorul de turație variabilă pentru trolling (VTS™) este standard pentru aceste modele noi.

Noile modele de motoare termice outboard Yamaha F25 vor incepe sa fie distribuite pe piata incepand cu primăvara lui 2022.

Produsele Yamaha Marine sunt comercializate în Statele Unite și în întreaga lume. Yamaha Marine Engine Systems, cu sediul în Kennesaw, Georgia, sprijină cei 2.000 de dealeri și constructori de bărci din SUA prin marketing, instruire și piese pentru linia completă de produse Yamaha. Yamaha Marine se străduiește să fie liderul industriei în fiabilitate, tehnologie și servicii pentru clienți. Yamaha Marine este singurul brand producator de motoare outboard care a câștigat premiul C.S.I al NMMA®t în fiecare an de la înființare.

Sursa articolului yamahaoutboards.com.

Adauga un comentariu