Recomandari Scarpa pentru aceasta iarna

Recomandari Scarpa pentru aceasta iarna

Anotimpul rece este in plina desfasurare, așa că luati in calcul achizitionarea unor bocanci de iarnă. Gama Scarpa pentru acest anotimp este conceputa pentru a vă menține picioarele calde, uscate și confortabile, indiferent de vreme.

Desi este o iarna aparent calda, in caz ca anotimpul rece va incepe sa-si revendice drepturile, veți avea nevoie de incaltamintea potrivita dacă intenționați să ieșiți in natura. Incaltamintea de iarnă Scarpa este fabricata din materiale mai dure, mai durabile, conceputa pentru a vă menține picioarele calde, uscate și confortabile – chiar și în cele mai dificile condiții.

Asadar haideti sa aruncam o privire la cateva recomandari Scarpa pentru aceasta iarnă:

Bocanci Scarpa SL Active

SL este a 9-a generație a acestor bocanci clasici de trekking, cu adevărat duri, acum și mai stilati și confortabili, fiind totuși pe deplin compatibili cu crampoanele tip C1.

Scarpa SL Active

Bocancii SL Active sunt fabricati din piele Sherpa de 2,8 mm (cea mai dura și mai rezistentă la apă dintre orice piele integrală pe care o folosește Scarpa) impregnată cu HS12 pentru protecție durabilă împotriva intemperiilor.

Bocanci Scarpa Manta Tech

Manta ramane un model de referinta Scarpa de peste trei decenii. Ca model câștigător al mai multor premii în diverse generații, a reprezentat „referul” pentru ghetele potrivite in orice sezon.

Scarpa Manta Tech

Calzi, impermeabili și foarte rezistenti, noii bocanci Manta Tech sunt calul de povară pentru timp de iarnă, cu exteriorul lor din piele intoarsa, dură, de caprioara si o căptușeală izolată GORE-TEX®.

Bocanci Scarpa Ribelle Lite

Ribelle Lite sunt bocanci de munte inovatori, conceputi pentru plimbări montane rapide și Via Ferrata. Compatibili cu crampoanele C2 cu bară flexibilă.

Scarpa Ribelle Lite

Partea superioară a bocancilor Scarpa Ribelle Lite este fabricata dintr-o țesătură microtech ușoară, cu o membrană H-Dry cu laminare directă: complet impermeabilă și foarte respirabilă, fără a absorbi apa.

Ratingul de compatibilitate pentru crampoane

Incaltamintea Scarpa pentru iarnă vine cu un rating de compatibilitate cu crampoanele: B1, B2 sau B3, referitor la rigiditatea ghetelor.

Este esențial să obțineți crampoanele potrivite pentru bocancii de iarnă, deoarece cramponele greșite vă pot deteriora bocancii și pot să nu fie potriviti pentru activitatea pe care o desfășurați.

Sursa articolului.

Adauga un comentariu