Ultima actualizare software Lowrance

Ultima actualizare software Lowrance oferă noua funcție sonar Ghost® 360

Tulsa, Okla. – Lowrance®, unul dintre liderii mondiali în electronica de pescuit incepand din 1957, a lansat recent o actualizare software, care introduce noua caracteristică Ghost 360 și o nouă compatibilitate pentru piloții automati NAC-2 și NAC-3.

Ultima actualizare software Lowrance deblochează noua funcție sonar Ghost® 360

Cea mai recentă actualizare de software deblochează noua caracteristică interesantă Ghost 360 pentru utilizatorii motorului Ghost® Trolling Motor cu Active Imaging™ 3-in-1 Nosecone, care oferă pescarilor o imagine detaliată de înaltă rezoluție la 360 de grade în jurul ambarcatiunilor. Această nouă capacitate utilizează rotația automată a direcției a motorului Ghost Trolling, permițând pescarilor să identifice structura cheie și țintele într-o vedere de 360 ​​de grade a fundului și abilitatea de a arăta atât structurile verticale, cât și structurile orizontale de pe fundul apei. Această nouă funcție este disponibilă pe toate afișajele multifuncționale (MFD) compatibile cu Ghost, care includ Elite FS™, HDS Carbon și HDS LIVE™.

Cea mai recentă versiune software Lowrance® oferă noua funcție sonar Ghost® 360 și compatibilitate pilot automat

„Această ultimă versiune software Lowrance nu este doar încărcată cu actualizări interesante, ci oferă o valoare incredibilă consumatorilor”, a declarat Lucas Steward, vicepreședinte executiv al Lowrance. „Utilizatorii Lowrance care au deja Elite FS, HDS LIVE sau HDS Carbon, plus un motor Ghost Trolling cu o sonda conica 3-în-1, primesc noua caracteristică sonar Ghost 360, care ar costa de obicei mai mult de 1.000 USD încorporata in echipamente noi, gratuit. Această actualizare oferă, de asemenea, o experiență mai simplă pentru utilizatorii de bărci mai mari și pescarii de apă sărată, oferind o nouă compatibilitate cu pilotul automat cu HDS LIVE, îmbunătățind și mai mult oferta Lowrance Ultimate Fishing System.”

Ultima actualizare software Lowrance oferă noua funcție sonar Ghost® 36

Compatibilitate pilot automat

Noua compatibilitate cu pilotul automat introduce suport pentru piloții automati NAC-2 și NAC-3 pe produsele HDS LIVE. Astfel, pescarii se pot baza pe un control îmbunătățit și pe funcții avansate de pilot, făcând navigarea mai ușoară cu puncte de referință și rută direct din HDS LIVE. Caracteristicile cheie includ interfața intuitivă de pilot automat pe afisajul multifunctional, modele de viraj automatizate, setare ușoară cu reglare și calibrare automată și direcție continuă, o tehnologie de algoritm de pilot automat bazată pe decenii de dezvoltare, rafinând nenumărate ore de experiență pe apă din lumea reală într-un sistem in care puteti avea încredere cand va prelua cârma.

Piloții automati NAC-2 sunt perfecti pentru bărci de până la 10.5 metri și sunt potriviți pentru sisteme de direcție hidraulice cu curent scăzut, unități de antrenare mecanică sau supape solenoide. Piloții automati NAC-3 sunt ideali pentru bărci de 10.5 metri sau mai mari și sunt evaluați pentru operați pompe de curent ridicat, unități de antrenare mecanică și supape solenoide. Rețeaua standard NMEA 2000® și intrarea NMEA 0183® permit o conexiune simplă la senzorii de direcție, unitățile de feedback al cârmei, controlerele de pilot automat și afișajele multifuncționale situate oriunde pe ambarcațiune.

Pentru a descărca aceast ultima versiune de software Lowrance, vă rugăm să vizitați downloads.lowrance.com.

Sursa articolului lowrance.com.

Adauga un comentariu