Jobe Neva – o placa SUP pentru touring

Jobe Neva – o placa SUP pentru touring

Permiteți-ne să vă prezentăm cea mai potirvita placa the touring a familiei Jobe de stand up paddle: Neva. O placa SUP care face parte din gama Jobe de ani de zile, pentru un motiv!

Această placă gonflabilă cu padela, lungă de 12,6 picioare se caracterizează prin designul său raționalizat. Capetele ascuțite și lățimea îngustă a plăcii asigură atingerea vitezei mari pe apă.

Cu o lungime de 12,6 picioare și o lățime de 30 inch, aceasta placa gonflabila este cel mai lunga și mai îngusta din gamă. Așadar, dacă te definești ca un stand up paddler căruia îi place să facă parcurga distante lungi și să vadă la maxim natura: Jobe Neva este ceea ce ai nevoie.

Jobe Neva

Stabilitatea plăcii este îmbunătățită prin utilizarea șinelor de prindere. Deplasarea în linie dreaptă este simplificată cu o șină de prindere plasată vertical pe lungimea plăcii și o șină de stabilitate care este plasată la capătul plăcii pentru o stabilitate suplimentară. Aceste două caracteristici suplimentare vor face mult mai accesibilă distanța pe o placă cu formă avansată precum Neva.

Cei mai buni practicanti de touring dintre noi nu pot fi opriţi de temperaturile mai scăzute şi pentrec timp pe apă pe tot parcursul anului. Un peisaj de iarnă plin de zăpadă și un cer alb poate fi absolut uluitor, iar Neva este perfectă pentru a descoperi la maximum acest peisaj.

o placa SUP pentru touring

Jobe Neva – o experienta excelenta de touring

O experiență grozavă de touring abia dacă poate fi realizată fără o placă grozavă. Doar cele mai rigide plăci își vor păstra forma în timp ce suporta greutatea utilizatorului. Prin utilizarea tehnologiei Heat Bonded, această rigiditate este garantată. Un sir suplimentar pe partea de jos și de sus a plăcii oferă și mai multă rigiditate. Cu aceste inovații veți ajunge la distanțe lungi în timp ce vă folosiți eficient energia. O construcție ușoară cu cusături X-drop face această placă ușoară ca o pană. X-drop-stitching este o tehnică care reduce utilizarea adezivului care economisește in mod impresionant 2 kilograme din greutatea totală a plăcii.

Un deckpad mare din material EVA anti-alunecare este prevăzut pentru o suprafață confortabilă, în timp ce vâslitul și accesoriile de înaltă calitate vă vor aduce experiența de stand up paddle la următorul nivel. La pachet este adăugată o padelă ușoară cu infuzie de carbon. În continuare, acest pachet conține o pompă, o lesă, o aripioară și un rucsac impermeabil pentru a transporta întregul pachet cu tine! Cu un pachet stand up paddle gonflabil Jobe Neva, ești gata să accesezi orice intindere de apă. Este una dintre cele mai bune plăci gonflabile de touring din lume.

Sursa articolului: https://www.jobesports.com.

Adauga un comentariu