Suunto 5 Peak

Noul ceas multisport Suunto 5 Peak

Suunto 5 Peak este un ceas multisport ușor pentru antrenament și explorare și un stil de viata sanatos.

Suunto 5 Peak vă ajută să faceți primul pas și va mentine in miscare

Acest ceas GPS compact vă echipează cu funcții sportive și în aer liber ușor de utilizat, cu o autonomie excelentă a bateriei și comenzi pentru muzică. Monitorizeaza somnul și starea de sanatate. Fabricat în Finlanda. Făcut pentru ca tu să rămâi activ.

ceas GPS compact

Exploreaza și navigheaza în siguranță

Planificați-vă următoarea aventură cu hărți 3D și recomandări de trasee din partea comunității Suunto. Rămâneți pe drumul cel bun cu navigarea pas cu pas de la încheietura mâinii și explorați în aer liber, cu funcții de răsărit, apus și siguranță.

Exploreaza și navigheaza în siguranță cu Suunto 5 Peak

Antrenează-te cu muzica și aplicațiile tale preferate

Ieșiți la aer și alegeti muzica preferata cu ușurință, din mers, pentru acel impuls suplimentar. Selectează dintre peste 80 de moduri sportive personalizabile, analizează-ți antrenamentul în aplicația Suunto sau conectează-te la serviciile tale preferate de la cei 200 de parteneri Suunto.

Antrenează-te cu muzica și aplicațiile tale preferate

Menține-ți starea generala de bine

Urmăriți-vă pașii și caloriile cu ușurință și urmăriți-vă nivelul de fitness. Obțineți o înțelegere holistică a bunăstării dvs. cu datele despre somn, stres și resurse corporale.

Menține-ți starea generala de bine

Caracteristicile principale ale ceasului Suunto 5 Peak

Suunto 5 Peak este ușor și durabil

Ceasul cântărește doar 39 de grame. Rezistent la apă și durabil pe orice fel de vreme. Poate fi purtat confortabil zi și noapte. Beneficiaza de o durată mare de viață a bateriei cu urmărire GPS până la 100 de ore în modul Tur.

Sunto 5 Peak este ușor și durabil

Găsește-ți ritmul propriu

Cu comenzile muzicale la încheietura mâinii, puteți regla volumul, puteți întrerupe și sări peste melodii. Conectați-vă căștile la telefon și porniți.

comenzi muzicale la încheietura

Parcurge trasee impreuna cu Suunto 5 Peak

Cu GPS-ul încorporat și navigarea pas cu pas, nu ești niciodată pierdut. Traseul selectat este vizibil automat în vizualizarea hărții în timpul exercițiului atunci când GPS-ul este activat.

Parcurge trasee impreuna cu Suunto 5 Peak

Cu Suunto 5 Peak este ușor să rămâi activ

Peste 80 de moduri sportive, îndrumări adaptive pentru antrenament și urmărirea activității te motivează să faci mișcare. Urmărirea somnului, a stresului și a recuperării vă asigură că veți ramane in forma.

Cu Suunto 5 Peak este ușor să rămâi activ

Explorează locatii noi

Recomandările de traseu și hărțile 3D din aplicația Suunto vă inspiră să explorați și să întrerupeți rutinele.

Explorează locatii noi

Ramai activ de la răsărit la apus

Alarmele pentru răsărit și apus vă ajută să vă planificați activitățile în aer liber. Trezeste-te înainte de rasaritul soarelui sau asigură-te că te întorci acasă în siguranță înainte de lăsarea întunericului.

Ramai activ de la răsărit la apus

Conecteaza-te aplicația Suunto

Asociați Suunto 5 Peak cu aplicația Suunto pentru a vă urmări toate aventurile, precum și pentru a vă urmări tendințele pe termen lung, inclusiv activitatea zilnică și somnul. Partajati cu ușurință cele mai mari realizări ale dvs. și conectați-vă cu alții din comunitatea Suunto. Verificați apelurile, mesajele și notificările primite dintr-o singură privire pe ceas.

Sursa articolului: suunto.com.

Adauga un comentariu