Suunto app

Suunto app acum compatibila cu tabletele iPad și Android

Cu Suunto app puteți experimenta acum textura și detalii mai bogate, în timp ce planificați rutele și analizați datele de antrenament, pe un dispozitiv cu ecran mare, cum ar fi un iPad sau o tabletă Android . Citiți mai departe pentru a afla mai multe!

Puteți găsi aplicația Suunto pentru dispozitivul dvs. iOS cu ecran mare în App Store și în Google Play pentru dispozitivele Android.

Suunto app iPad route

Iată câteva dintre avantajele utilizării Suunto app pe un ecran mai mare!

Planificați rutele

Un ecran mare este excelent pentru planificarea rutei. Folosiți diferite straturi de hărți, comutați între 2D și 3D și inspirați-vă din hărțile specifice sportului pe care il practicati.

Pentru a vă sincroniza rutele cu ceasul dvs., nu trebuie să vă asociați ceasul cu tableta: odată salvate, rutele sunt încărcate în cloud și sincronizate automat cu ceasul dvs. data viitoare când deschideți aplicația Suunto pe telefon.

Planificați rutele cu Suunto app

Vizualizare tridimensionala

Pentru a obține o imagine bună asupra aventurii dvs. sau a prietenilor dvs., redați o animație 3D a activității. Pur și simplu accesați activitatea dvs., apăsați butonul de redare și bucurați-vă de imagini!

Puteți, de asemenea, să partajați un link către activitatea dvs. cu prietenii dvs., iar aceștia vor putea vedea o animație 3D a acesteia pe un browser web. Pentru a partaja o activitate, atingeți pictograma de partajare și selectați „Partajați linkul către activitate”. Adăugați o descriere și fotografii pentru a îmbunătăți experiența și pentru o poveste completă.

Vizualizare 3D

Analizează-ți antrenamentele cu Suunto app

Analizați-vă antrenamentele în detaliu cu hărți și grafice de antrenament: pur și simplu mergeți la activitate, faceți clic pe hartă și veți intra într-o vizualizare cu graficul de antrenament editabil. Puteți selecta datele pe care le vedeți în graficul principal, graficul de comparație și graficul de fundal. Atingeți un punct din grafic și trageți pentru a vă muta. Întoarceți dispozitivul în lateral și veți vedea graficul mai detaliat!

Adauga un comentariu