VesselView Mobile

Aplicatia Mercury VesselView Mobile

VesselView Mobile conectează wireless motorul dumneavoastră la dispozitivul dumneavoastră mobil, oferindu-vă informații și detalii unice despre motorul dumneavoastră Mercury.

Indicatoare digitale pe dispozitivul dumneavoastra

Aplicația VesselView Mobile afișează datele cheie pentru unul până la patru motoare pe smartphone-ul dvs. (Android® sau Apple® iPhone®). Urmăriți consumul de combustibil, temperatura motorului, durata de viață a bateriei, rpm sau orice alte date pe care doriți să le vedeți. Există zeci de puncte de date din care să alegeți și puteți personaliza până la trei ecrane pentru a se potrivi stilului dvs.

Informațiile furnizate prin VesselView Mobile sunt mult mai precise decât majoritatea instrumentelor analogice. Veți avea o înțelegere mult mai bună a turației dvs. reale, a consumului de combustibil, a vitezei, a nivelurilor de presiune a fluidului – orice poate fi măsurat pe manometre analogice va fi mai precis cu VesselView Mobile.

VeselView Mobile este usor de instalat și configurat

Modulul VesselView Mobile se conectează la orice motor compatibil Mercury SmartCraft – outboard și sterndrive, fabricat incepand cu 2004, de 40 CP și mai mult. Instalează modulul în doar câteva minute, conectează-te la aplicație și ești gata să navighezi! Puteți chiar să selectați dealerul Mercury preferat din aplicație și să le partajați datele motorului pentru o depanare rapidă. Un sistem opțional ROKK® Mini Mount vă ține telefonul pe o suprafață sigură pentru acces ușor la date și navigare în siguranță.

VeselView Mobile este usor de instalat și configurat

Descarcati aplicatia de la pentru iOS

Descarcati aplicatia de la pentru Android.

Cu modulul VesselView Mobile aflati ce se intampla cu motorul dumneavoastra

Cu modulul VesselView Mobile conectat la motorul dumneavoastra, puteți urmări cu ușurință orele reale de funcționare a motorului și puteți afla din timp când trebuie să efectuați un interval regulat de întreținere. Pe lângă furnizarea de informații despre performanța motorului, aplicatia vă poate anunța chiar dacă ceva nu este în regulă.

Mai mult decât doar o serie de bipuri sau un cod numeric, aplicatie vă va spune într-un limbaj clar ce se întâmplă cu motorul dumneavoastră. Când selectați dealer-ul preferat în cadrul aplicației, puteți partaja datele dvs. cu dealer-ul dvs., care poate analiza acele alerte și vă poate ajuta să vă mențineți motorul în stare maximă.

Distractie pe apa

Vă puteți bucura liniștiti de timpul petrecut pe apă, stiind că VesselView Mobile monitorizează motorul dumneavoastra. Aplicatia utilizează tehnologia Bluetooth® Low Energy pentru a vă conecta la dispozitivul dvs. mobil, astfel încât să vă puteți conecta în continuare telefonul la alte dispozitive Bluetooth, cum ar fi difuzoarele.

VesselView Mobile are o funcție de hartă

Aplicația are o funcție de hartă care include puncte de interes locale, cum ar fi porturile de agrement, restaurantele sau magazinele de momeală locale – astfel încât nu trebuie să comutați între aplicații sau să le căutați manual. De asemenea, vine cu liste de verificare la îndemână, astfel încât să nu uitați niciun element important de pe țărm.

Motoare compatibile cu VesselView Mobile

VesselView Mobile este compatibil cu toate motoarele outboard și sterndrive Mercury compatibile cu SmartCraft (2004 și mai nou, 40 CP și mai sus). Pentru informații despre motor, inclusiv funcționalitatea manometrului, alerte și mementouri de întreținere, modulul trebuie instalat pe motor. Modulul se conectează la smartphone folosind tehnologia Bluetooth.

Sursa articolului: mercurymarine.com.

Adauga un comentariu