suunto-9-peak-full-titanium-black

Colectia Suunto 9 Peak ofera un nou model premium

Ceasul Suunto 9 Peak Full Titanium Black, extrem de versatil, este proiectat pentru a trece fără probleme de la birou la aventură.

Suunto 9 Peak Full Titanium Black

Suunto, liderul mondial în ceasuri sport, computere de scufundare și busole, anunță lansarea Suunto 9 Peak Full Titanium Black. Acest lucru întărește colecția emblematică a mărcii prin adăugarea unui model premium, care are o brățară de titan acoperită cu carbon. Designul elegant și estetica clasică ale modelului Full Titanium Black fac ca ceasul sport să fie suficient de sofisticat pentru a fi purtat în scenarii formale, iar cureaua flexibilă din silicon inclusă permite o tranziție fără probleme către sport și aventură.

Realizat cu energie 100% regenerabilă

Întreaga colecție, inclusiv noul membru Full Titanium Black, este realizată în Finlanda folosind energie 100% regenerabilă, fara emisii de carbon. Noul ceas sport este dotat cu toate caracteristicile care au făcut din Suunto 9 Peak un lider în industrie. Acestea includ durata lungă de viață a bateriei, de la 25 de ore cu cel mai bun GPS și până la șapte zile în modul „Tour”, peste 80 de moduri sport cu afișaj personalizabil. opțiuni, măsurători de oxigen din sânge și încărcare completă a bateriei într-o oră.

Ceas Suunto 9 Peak Full Titanium Black

Noul model premium Suunto 9 Peak

„Cu acest nou model premium Suunto Peak, utilizatorii beneficiaza de un ceas all-in-one pentru experiențe de vârf în natură și, în același timp, oferă un aspect elegant în afara traseului”, spune Heikki Norta, Președintele Suunto. „Suunto 9 Peak Full Titanium Black vorbește cu adevărat despre etosul nostru de design de a construi ceasuri sport fără compromisuri, durabile și de înaltă calitate, cu o estetică nordică minimalistă și suntem încântați să aducem această nouă ofertă pe piață.”

Suunto app

Suunto 9 Peak Full Titanium Black se conectează la aplicația Suunto, permițând utilizatorilor să analizeze valorile de antrenament aprofundate, precum și să planifice rute cu hărți specifice sportului și puncte de plecare populare. Peste 200 de aplicații partenere sunt disponibile pentru a analiza antrenamentele, pentru a găsi rute noi, pentru a avea acces la antrenament și pentru a crea videoclipuri 3D cu aventurile utilizatorilor. În plus, ceasul dispune de comenzi complete pentru muzică, pentru a oferi acel plus de energie in timpul exercițiilor.

Modelul Full Titanium Black vine cu o curea suplimentară din silicon pentru uz sportiv.

Sursa articolului: suunto.com.

Adauga un comentariu