Liontron castiga German Innovation Award 2022

Liontron castigator la German Innovation Award 2022

24 Mai – German Innovation Award 2022 – Liontron a castigat premiul de excelenta “Business to Consumer” pentru categoria de produse pentru călătorie, sport și uz in aer liber.

Premiile Germane pentru Inovație onorează produsele și soluțiile care se disting în primul rând prin orientarea către utilizator și valoarea adăugată în comparație cu soluțiile anterioare din toate sectoarele industriale – deoarece inovațiile care modelează viitorul și ne îmbunătățesc viața provin din toate industriile. Uneori le recunoașteți la prima vedere – dar adesea nu este cazul. Premiile Germane pentru Inovație intenționează să schimbe acest lucru. Concurența face vizibile realizări remarcabile unui public larg și asigură o poziționare de succes pe piață.

Bateria modulară cu litiu împotriva principiului de unică folosință

Fiabilitatea bateriilor Liontron se datoreaza garanției de cinci ani și service-ului oferit pentru piesele de schimb care este de zece ani.

baterii Liontron LiFePo4

Baza constructivă a tuturor bateriilor Liontron este așa-numitul concept “3 x 5 minute”.

În primul rând, acest lucru face posibilă deschiderea fiecărei baterii în cinci minute și testarea acesteia pentru erori.
În al doilea rând, fiecare componentă poate fi înlocuită în alte cinci minute.
În al treilea rând: După încă cinci minute, bateria este asamblată și gata de utilizare din nou.

Bateria modulară cu litiu Liontron

Cu Liontron aveți alături un partener expert, care reprezintă soluții inovatoare de stocare mobilă.

De mulți ani, utilizatorii își pun încrederea în bateriile Liontron de calitate premium – oriunde ai merge, bateriile Liontron te duc în mod fiabil la destinație, cu performanță ridicată și cea mai recentă tehnologie. Ca baterii de tracțiune de ultimă generație pentru utilizare mobilă sau ca soluție de stocare actualizată, bateriile Liontron îndeplinesc pe deplin cele mai înalte cerințe care se aplica bateriilor de ultimă generație.

În dezvoltarea bateriilor cu litiu, compania se concentreaza în principal pe durabilitate, performanță și securitate. Datorită deceniilor de experiență în producția și distribuția de sisteme de baterii, echipa Liontron urmareste progresul obiectiv orientat către client. Ghidurile și controalele de calitate fără compromisuri asigură o calitate constantă bună a produselor Liontron.

Pentru mai multe informatii despre Premiile Germane pentru Inovație accesati site-ul https://www.german-innovation-award.de.

Adauga un comentariu