fitness acasa

Cum sa creati o sala de fitness acasa

Daca pandemia ne-a învatat un lucru, este ca putem adapta multe aspecte ale vietii noastre atunci când este necesar.

Exercițiile fitness nu fac excepție de la această regulă, mulți dintre noi adoptând rutine și programe de antrenament acasă, în loc să viziteze sălile de sport locale. Rămâne de văzut dacă oamenii se vor întoarce la sălile de sport en masse. Ceea ce este sigur este că mulți s-au obișnuit sa exerseze in confortul propriei locuinte.

Crearea unei săli de sport de acasă nu este atât de dificilă pe cât pare, așa că puteti urma ideile noastre și in acelasi timp, economisiți taxele de membru.

Stabiliți obiective fitness specifice

Stabilirea de obiective specifice este un termen foarte comun în lumea antrenamentului dar poate fi si mai important atunci când doriti sa creati o sală de sport acasă.

Specificarea domeniului de fitness pe care doriți să vă îmbunătățiți sau pe care doriți să vă concentrați va evita capcana achiziționării de echipamente inutile de la început.

De exemplu, dacă doriți să faceti exercitii cardio, amenajarea unei sali de fitness acasă ar implica probabil investiții în echipamente precum biciclete de exerciții sau benzi de alergare.

Cum sa creati o sala de fitness acasa

În mod similar, cineva care dorește să crească puterea musculară ar trebui să caute să investească în greutăți sau echipamente pentru exercitii de rezistență.

Există întotdeauna un spațiu de adăugat la sala de sport de acasă, dar a fi specific la început se va dovedi benefic pe termen lung.

Locația spatiului pentru fitness este elementul cel mai important

Nu toți suntem suficient de norocoși să avem un spațiu generos acasă, totuși acest lucru nu ar trebui să însemne că trebuie să anulăm crearea unui spatiu pentru exercitii fitness acasă.

Pe măsură ce învățăm din ce în ce mai multe despre modalitățile de a ne menține în formă și sănătoși, se pare că spațiul de care avem nevoie pentru a face acest lucru devine mai mic.

Dacă puteți găsi spațiu pentru un covoraș de exerciții, atunci aveți spațiu pentru a vă mentine în formă și puteți face acest lucru cu puțin sau deloc echipament suplimentar.

Apoi, pe măsură ce nivelul de încredere și de fitness crește, puteți căuta să utilizați zone mai mari din locuinta dumneavoastra.

În mod ideal, o cameră liberă, o alee sau un garaj ar fi locațiile perfecte pentru o sală de sport de acasă, unde există o bună ventilație și un potențial de extindere.

Păstrați lucrurile variate

După cum am menționat anterior, specificul este vital, dar este, de asemenea, important să luați în considerare ceea ce vă va face să reveniți.

Este ușor să vă umpleți casa cu cele mai bune echipamente de fitness disponibile dar motivația dumneavoastra de a le folosi este cea care va împiedica echipamentul să acumuleze praf.

Având în vedere acest lucru, gândiți-vă la metode alternative de exerciții care vă mențin lucrurile variate și interesul dumneavoastra la vârf.

De prea multe ori ne uităm la trusa clasică bazată pe sală, deoarece acesta este cea mai populara, dar celor cărora li se pare că ridicarea greutăților sau alergarea este puțin banală, le recomandam sa fie putin nonconformisti.

fitness acasa

Jocuri precum tenisul de masă sunt o modalitate excelentă de a lucra mai multe grupuri musculare, crescând ritmul cardiac, adăugând în același timp un element competitiv la exerciții care face lucrurile mai interesante.

Da viata salii de fitness de acasa

Scopul este să găsiti o zonă de exerciții care este solicitantă din punct de vedere fizic, dar suficient de plăcută din punct de vedere mental încât să vrei să dorti sa o practicati în mod regulat.

Echipamentul de fitness de înaltă calitate poate fi punctul de plecare de care aveți nevoie pentru a începe să vă creați sala de sport de acasă, restul depinde de dumneavoastra.

Adauga un comentariu