Care este cel mai bun cititor de adancime pentru barci mai mici

Cel mai bun sonar cu citire de adancime pentru barci mai mici

Un cititor de adancime este un instrument valoros pentru oricine petrece timp pe apa, dar care este cel mai bun pentru barca ta de dimensiuni reduse?

Cunoașterea adâncimii de sub barca sau caiacul dumneavostra ar putea fi diferența dintre a naviga la limită sau a te scufunda. De asemenea, ar putea preveni durerile de cap in caz de eșuare sau lovire a elicei.

Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre chartplotterele și sonarele Garmin care vă pot arăta adâncimea și multe altele.

Garmin fabrica un cititor de adancime?

Garmin nu produce un instrument care îți arată doar adâncimea, deoarece majoritatea proprietarilor de bărci trebuie să cunoască mult mai mult decât adâncimea.

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de căutare a adâncimii, ceea ce vă doriți cu adevărat este fie un sonar, fie un chartplotter cu o funcție de găsire a adâncimii. Garmin a încorporat caracteristica de găsire a adâncimii în toate chartplotterele și sonarele produse.

Sonar vs. Chartplotter – Care este diferența?

Un sonar utilizează tehnologia sonarului pentru a localiza peștii și structura. Un chartplotter are, de asemenea, aceleasi capabilități sonar, precum și tehnologie de cartografiere pentru a vă ajuta să navigați.

În mod tradițional, aceste unități ar necessit afișaje separate care ar aglomera bordul. Dar tehnologia a parcurs un drum lung, iar Garmin încorporează ambele funcții într-o singură unitate/display. Pe majoritatea dispozitivelor Garmin, puteți vedea atât sonarul, cât și harta digitală GPS, pe același ecran. Acest lucru vă oferă toate datele de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie, într-un singur pachet convenabil.

Chartplottere și sonare cu citire de adancime

Fiecare chartplotter și sonar Garmin vine cu o funcție de găsire a adâncimii. Dumneavoastra doar trebuie sa calculati bugetul, sa planificati unde veti pescui, cât de mare sa fie afisajul și de ce alte funcții aveti nevoie, cum ar fi sonarul:

Intrumente cu functii de bază inclusiv citirea de adancime

Dacă doriți doar să aflați adâncimea, Garmin STRIKER™ 4 este un început excelent. Dincolo de adâncime, aveți și un ecran color de 3,5″ ușor de utilizat, cu sonar tradițional și un GPS de înaltă sensibilitate pentru a vă ajuta să navigați.

Garmin STRIKER™ 4

Sonare intermediare

Pentru și mai multe funcții sau un afișaj mai mare, seria Garmin STRIKER™ Vivid oferă afișaje de la 4″ la 9″. Pe lângă faptul că vă arată adâncimea, acest sonar acceptă tehnologia sonar ClearVü™ și SideVü™ pentru o vedere îmbunătățită sub apă atunci când pescuiți.

Garmin STRIKER™ Vivid

Electronice avansate

Pentru și mai multe funcții și hărți preîncărcate, seria ECHOMAP™ UHD este o alegere excelentă. Acest chartplotter acceptă, de asemenea, sonarul cu scanare în timp real Panoptix™ și LiveScope™ pentru pescarii care au nevoie de cea mai bună tehnologie de găsire a peștilor. Este mai mult decât un simplu instrument de căutare a adâncimii.

GARMIN ECHOMAP™ UHD

Deși este posibil să cautați doar un instrument de masurare a adâncimii, va veti da seama rapid de valoarea celorlalte funcții pe care le oferă aceste dispozitive.

Chartplotterele, de exemplu, vă vor arăta o hartă vizuală a corpului de apă pe care vă aflați cu linii topografice care arată contururile fundului apei. Puteți folosi acest lucru pentru a ajunge la anumite adâncimi de pescuit sau pentru a ști ce zone ale lacului doriți să evitați în totalitate din cauza apelor puțin adânci sau a zonelor cu stânci.

Un chartplotter cu hărți sau o hartă digitală cu GPS vă va menține, de asemenea, pe dvs. și echipajul dvs. mai în siguranță atunci când se apropie vremea urata sau când se lasa noaptea și aveți nevoie de ajutor pentru a vă găsi drumul înapoi la doc.

Electronicele Garmin sunt concepute pentru a rezista

Chartploterele și sonarele de pescuit Garmin sunt proiectate având în vedere proprietarul modern de bărci. De la johnboats la bass boats, ele se integrează perfect în fiecare stil de bord și sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu toate aspectele.

Toate produsele marine Garmin sunt construite pentru a infrunta mediul dur, in apă dulce sau sărată. Ecranele care pot fi citite la lumina soarelui le fac ușor de citit în timp ce sunteți pe apă, chiar și cu ochelari polarizanți.

Dacă încă nu sunteți sigur în ce direcție să mergeți, utilizați constructorul Garmin de sisteme maritime pentru a vă ajuta să vă decideți.

Sursa articolului: garmin.com.

Adauga un comentariu