Personalizati-va caiacul de pescuit

Personalizati-va caiacul de pescuit

Caiacul de pescuit echipat cu tot ce ți-ai putea dori sau ai avea nevoie vreodată este un lux la care visează mulți pescari. Înainte de un sezon aglomerat, este firesc să vă gândiți la modul în care veți folosi caiacul, având în vedere că acesta este elementul central în jurul căruia vă veți organiza excursiile de pescuit.

Mai întâi, veți dori să vă organizați ambarcatiunea pentru a fi utilă, practică și adaptată tipului de călătorie pe care o veți face. De exemplu, începeți prin a optimiza spațiul de depozitare disponibil pentru obiectele personale și uneltele de pescuit, ceea ce este facil datorită suporturilor încastrate pentru lansete și a ochetilor pentru accesorii.

Idei de optimizare

Pentru a începe sezonul cu bine, luați în considerare optimizarea caiacului de pescuit făcând câteva completări pentru a vă permite să profitați din plin de căile navigabile. Modificările pot fi simple, dar vor fi utile odată ce sunteți pe apa.

Luați în considerare instalarea de corzi elastice (bungee) care pot fi folosite pentru a păstra obiectele mici în siguranță. Această adăugare se poate face rapid și necesită puține instrumente specializate, perfect pentru cei care abia încep cu proiecte DIY.

Un caiac de pescuit bine organizat valoreaza greutatea sa în aur

În calitate de organizator, puteți începe să construiți un suport de depozitare pentru caiac sau un cărucior, pentru a facilita deplasarea și intrarea în apă. Odată ce v-ați hotărât asupra designului de suport sau carucior pe care doriți să-l aveți, tot ce trebuie să faceți este să obțineți niște țevi din PVC și să urmați unul dintre numeroasele tutoriale de pe web pentru a vă transforma proiectul în realitate. Este chiar posibil să-ți construiești suportul pentru lansetă din același material, o idee care va atrage, fără îndoială, pescarii experimentați.

Un caiac de pescuit confortabil

Modificarea caiacului de pescuit poate îmbunătăți, de asemenea, confortul dvs. în timpul călătoriilor. Ca punct de plecare, ați putea lua în considerare adăugarea unei perne de șezut Ergoform care vă va oferi un sprijin dedicat cu căptușeala sa de calitate. De asemenea, puteți atașa cabluri elastice multifuncționale (bungee) pentru a asigura tot felul de accesorii, pentru a maximiza spațiul și pentru a vă menține mâinile libere. Nu în ultimul rând, dacă anticipați să rămâneți mult timp într-un singur loc în caiacul dvs. sit-in, puteți adăuga un suport pentru genunchi care vă va garanta confort prelungit, indiferent de durata excursiilor de pescuit.

Depozitare eficientă pentru toate accesoriile de pescuit

Adăugarea de accesorii va optimiza, de asemenea, spațiul de depozitare din caiacul de pescuit. Luați în considerare adăugarea de cabluri elastice pentru a atașa accesorii mici pe puntea caiacului, cum ar fi sticla de apă sau radioul VHF.

Instalarea unei metode de fixare cu plasă va atrage cei care doresc să maximizeze spațiul de depozitare, indiferent de cantitatea de echipament. Nu numai că este practic atunci când ai o mulțime de genți, dar îți permite și să păstrezi totul într-un singur loc, ceea ce evită dezordinea inutilă. Există tot atâtea opțiuni de organizare câte accesorii există pentru a vă îmbunătăți sistemul de stocare, așa că nu vă limitați.

Alegeți următorul caiac de pescuit din colecția Pelican Catch și personalizați-l după bunul plac!

Caiacul de pescuit Catch Classic 100

Caiacul de pescuit Catch Classic 100 este ideal pentru pescarii mai scunzi care caută un caiac ușor, ușor de depozitat. Cu o capacitate maximă de greutate de 350 livre, acest caiac deschis dispune de sistemul de scaune cu două poziții ERGOCAST CLASSIC. Vă puteti ridica în picioare în acest caiac atunci când este timpul să lansați sau in drill. Fabricat din materialul patentat RAM-X™ PREMIUM, caiacul de pescuit CATCH 100 va va oferi ani de excursii de pescuit memorabile.

caiacul de pescut Catch Classic 100

Caiacul de pescuit Catch Classic 120

CCaiacul de pescuit Catch Classic 120 este conceput pentru pescarul mai serios care caută versatilitate și confort. Construit pe o cocă tunelata, acest caiac de 3,56 m (11’8″) este foarte stabil și oferă o manevrabilitate excelentă. Platforma sa largă și plată oferă o suprafață mare pentru stat in picioare și spațiu pentru uneltele de pescuit. De asemenea, are suporturi pentru picioare reglabile, un sistem de scaune ERGOCAST CLASSIC™ cu două poziții, o trapă cu blocare rapidă și o platformă de depozitare cu corzi elastice pentru a asigura echipamentul dvs. Construit cu materialul patentat RAM-X™ PREMIUM, acest caiac deschis va oferi un suport de încredere.

caiacul de pescut Catch Classic 120

Caiacul de pescuit Catch Mode 110

Acest caiac de pescuit de 3,25 m (10’8″) este foarte stabil și oferă o manevrabilitate excelentă. Platforma sa largă și plată oferă o suprafață mare pentru lansare si drill și spațiu pentru uneltele de pescuit. Acest caiac deschis are și un covoraș antiderapant pentru punte, un sistem de scaune ERGOBOOST™ ridicat și o platformă de depozitare cu corzi elastice pentru echipament. Construit cu materialul patentat RAM-X™, acest caiac de pescuit va fi un partener de încredere pentru anii următori.

caiacul de pescut Catch Mode 110

Sursa articolului https://pelicansport.com.

Adauga un comentariu