Corsiva Yachting

Cele 3 branduri ale Corsiva Yachting, Nordhval, Coaster si Corsiva, acum in Romania prin HobbyMall.ro

Corsiva Yachting este o companie de familie, fondată in 2001. Obiectul principal de activitate este producția de bărci din plastic armat cu sticlă (GRP). De la apariția sa pe piață, compania a stabilit multe contacte în toată Europa.

Toate ambarcațiunile produse sunt certificate CE. Datorită proiectelor moderne, folosind cele mai bune materiale, tehnologie de ultima ora și personalul experimentat, Corsiva produce ambarcațiuni la cel mai înalt nivel de calitate.

Calitatea ambarcatiunilot Corsiva Yachting

Performanța estetică, parametrii excelenți de flotabilitate dar mai ales siguranța în utilizare a bărcilor Corsiva Yachting este un efect al muncii îndelungate a experților noștri. Pentru producerea ambarcatiilor noastre si a elementelor echipamentelor se folosesc numai materiale de inalta calitate, documentate cu certificate si declaratii de conformitate. Fiecare nou model de barcă este testat în viteză, stabilitate și alți parametri înainte de introducerea pe piață. Fiecare barca este supusă unui control de calitate detaliat.

Tehnologia Corsiva Yachting

Bărcile Corsiva sunt produse din plastic armat cu sticlă (GRP). Pentru a proteja mediul și confortul muncii, șantierul nostru naval efectuează cercetări în domeniul tehnologiei RTM și este al doilea șantier naval din Polonia și al treilea șantier naval din Europa, care produce corpurile ambarcațiunilor folosind această tehnologie.

Ambarcatiunile clasice Corsiva si tradiția olandeză

În Țările de Jos, o țară străbătută de o rețea densă de canale, plimbările cu barca fac parte de multă vreme din viața de zi cu zi. Bărcile sunt folosite aici nu numai pentru recreere, ci și ca mijloc de transport. Pe fundalul frumosului peisaj, al câmpurilor mari de lalele și al arhitecturii olandeze puteți întâlni astăzi o întreagă gamă de ambarcatiuni, inclusiv frumoasele bărci clasice ale Corsiva.

CORSIVA 520 Classic
barca fibra Corsiva 650 Tender

Ambarcatiunile Coaster pentru toata familia – inspirate de tradiția scandivă

Scandinavia, de unde este inspirat designul ambarcatiunilor Coaster, este o regiune cu o mie de lacuri, o mie de kilometri de coastă și o mie de insule frumoase. Scandinavii iubesc bărcile, aproximativ 30% din populație călătorește pe mare cel puțin o dată pe sezon. Bărcile sunt folosite nu numai pentru recreere și pescuit, ci și ca mijloc de transport către Insule, care sunt adesea case de vacanță și chiar reședințe principale.

barca fibra COASTER 600 DC

Ambarcatiunile Nordhval

NORDHVAL sunt ambarcatiuni cu un design hibrid de punte din fibră de sticlă (GRP) și carenă din aluminiu. Barcile sunt extrem de puternice, mai ușor de întreținut. Proiectate pentru plaje stâncoase, ape puțin adânci, condiții meteorologice variate și solicitante.

barca Nrodhval

Șantierul naval din Polonia al Corsiva Yachting a fost înființat în 2001. Astăzi, cu patru linii diferite de ambarcațiuni și peste 100 de angajați, Corsiva este parte a pieței internaționale de ambarcatiuni.

Adauga un comentariu